Marko Livaja

 ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix
SUPERFANTASY HNL

Nakon ‘Velike Srijede HR nogometa’ za Hajduk, Dinamo i Osijek slijede teški okršaji u borbi za titulu

Posloži svoju SuperSportske HNL fantasy momčad za novo kolo koje uskoro počinje!
Piše: PromoObjavljeno: 22. travanj 2022. 16:18

Ovu srijedu na Poljudu smo vidjeli utakmicu koja je dodatno zakomplicirala utrku za prvaka u najdražem nam loptanju na hibridnim travnjacima. Isto tako, ta utakmica je ostavila svoje posljedice na obje momčadi. Hajduk s jedne strane u kolu ispred nas ide na noge Slavenu u Koprivnicu, gdje rijetko uzima trobod otkad je HNL-a. Kao da to nije dovoljno težak zadatak sam po sebi, već će zbog suspenzija biti uskraćeni za usluge Nikole Kalinića i Marka Livaje, dok su još uvijek upitni Atanasov, Grgić te od srijede i Melnjak. S druge strane, Dinamo je ostao bez trenera. Kopića je zamijenio bivši hrvatski izbornik Čačić, a zbog suspenzije Modri na raspolaganju neće imati KTC-a koji je u “Vječnom derbiju” dobio 3. žuti karton. Ipak, Dinamo premda ima težak zadatak igra s protivnikom protiv kojeg redovito uzima bodove.

Derbi kola nas očekuje u subotu na Rujevici, gdje Rijeka (koja više nije u utrci za naslov prvaka) ugošćuje Osijek koji će biti uskraćen za usluge ozlijeđenog Marina Leovca. S druge strane “Fiumani” ne mogu računati na usluge Antona Krešića koji odrađuje suspenziju za udaranje Emrelija u derbiju s Dinamom.

Istoga dana u ranijem terminu odigrava se i utakmica na Aldo Drosini u kojoj Istra dočekuje Lokomotivu. To će biti iznimno zanimljiv dvoboj dvaju momčadi koje će sigurno pokušati igrati atraktivan i napadački nogomet.

Naposljetku, dolazimo do dvoboja kojim se danas od 18 sati u Kranjčevićevoj otvara 32. kolo HNL-a, a u kojem posljednjeplasirani Hrvatski dragovoljac dočekuje Šibenik. Bit će to dvoboj bez nekog velikog pritiska jer je Dragovoljac siguran drugoligaš sljedeće sezone, a Šibenčani su osigurali svoj ostanak u društvu najboljih.

Bilo kako bilo ispred nas je još jedno superzanimljivo kolo pa te pozivamo da posložiš i ovaj petak svoju SuperSportske HNL fantasy momčad i uživaš u još jednom uzbudljivom HNL vikendu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. svibanj 2024 01:42