NIKSA STIPANICEV Cropix
SuperSportske HNL fantasy

Od kojih igrača su najviše profitirali naši fantasysti u prvom HNL kolu?

Pregled 1. kola SuperSport HNL-a iz kuta naših fantasy igrača i njihovih učinaka.
Piše: PromoObjavljeno: 21. srpanj 2022. 13:37

Krenula je nova sezona SuperSport HNL-a, a s njom i naša SuperSportske Hrvatska fantasy liga. Prošli vikend vidjeli smo 5 dvoboja koji su donijeli odgovore na mnoga pitanja, no još više pitanja je ostalo neodgovoreno. Tek ulazimo u sezonu i momčadima su ovo prve natjecateljske utakmice, ali možemo očekivati neizvjesnu ligu i na vrhu i na dnu poretka.

Ipak, 11 igrača se istaknulo u prvom kolu Hrvatske fantasy lige pa smo od njih složili momčad, a fantasysti su mogli osvojiti maksimalna 94 fantasy boda. Momčad je bila poprilično raznovrsna, a činili su je 4 igrača Hajduka, 3 Dinama, 2 igrača Rijeke te po 1 iz redova Osijeka i Slavena. Od ostalih igrača na kojima su fantasysti mogli profitirati tu su bili vratari Labrović i Sušak, braniči pobjedničkih momčadi koje nisu primile pogodak (Rijeke, Hajduka i Slavena), strijelac za Slaven - Mateo Kocijan, Loksini strijelci Aliyu i Kulenović te Biuk iz Hajduka.

image

TOP fantasy momčad 1. kola

SUPERSPORTSKE FANTASY

Novo kolo starta u petak u 20 sati dvobojem između Istre i Varaždina, a naši fantasysti će u ovom kolu moći birati igrače iz 8 HNL momčadi. U izboru nisu igrači Rijeke i Hajduka, a razlog leži u odgodi Jadranskog derbija zbog europskih obaveza naših klubova. Što čekaš, posloži svoju SuperSportske fantasy momčad i pregazi svoje prijatelje već u startu sezone, jer polako nam se u rutinu vraća najdraže loptanje na hrvatskim travnjacima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 18:35