tihomir Pejin

 ZELJKO HAJDINJAK/CROPIX
KOBNA POGREŠKA

Pejin ide na ‘hlađenje‘ nakon propusta u Kranjčevićevoj, određen novi sudac za susret Istre i Dinama

Čini se da ga je novog nastupa koštao onaj previd s utakmice Lokomotive i Hajduka
Piše: SNObjavljeno: 13. prosinac 2021. 17:10

Remi Lokomotive i Hajduka u 19. kolu Prve HNL još je uvijek vruća tema u hrvatskim nogometnim krugovima. Razlog je, podsjetimo, sporna situacija sa samog kraja utakmice kada je Branimir Cipetić igrao rukom u vlastitom šesnaestercu, ali sudac Tihomir Pejin tada nije pokazao na bijelu točku.

Spomenuti sudac trebao je voditi zaostali ogled Istre 1961 i Dinama koji se ove srijede igra u Puli. Međutim, nakon previda u Kranjčevićevoj, taj će ogled preskočiti.

Umjesto Pejina, prvaku Hrvatske ovoga će tjedna na stadionu Aldo Drosina suditi Duje Strukan.

Podsjetimo i na to kako je kontroverznu situaciju s utakmice Lokomotiva - Hajduk za SN prokomentirao sudački šef Bruno Marić:

- Neću ulaziti u detalje utakmice, jer postoji kontrolor koji mora napraviti kompletnu analizu suđenja. No, za konkretnu situaciju moj stav je da se radi o kaznenom udarcu, ali i o jako zahtjevnoj situaciji pa vam molim da ne proizvodite teorije zavjere i ovu odluku stavljati u kontekst koji je neprimjeren, osobito kada promatramo ili analiziramo odluke suca na današnjoj utakmici između Lokomotiva i Hajduka - kazao je Marić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 17:45