TOM DUBRAVEC Cropix
ČEKA SE NOVI TERMIN

Prvenstvo nije ni počelo, a prvi HNL derbi na Poljudu već je odgođen! Hajduk objasnio što se dogodilo

Prvi susret Hajduka i Rijeke u novoj sezoni morat ćemo pričekati duže od očekivanog
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 11. srpanj 2022. 12:38

Utakmica 2. kola SuperSport HNL-a, između Hajduka i Rijeke koja se trebala odigrati 24. srpnja, odgađen je na zahtjev gostiju, a novi termin odigravanja odredit će se naknadno. Rijeka je u ponedjeljak pismeno zatražila odgodu utakmice 2. kola SuperSport HNL zbog pripreme i nastupa na utakmicama 2. kola kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu. Prema odredbi iz članka 4. Propozicija natjecanja HNS-a, klubovi koji sudjeluju u UEFA klupskim natjecanjima, imaju pravo na odgodu utakmice te je sukladno tome donijeta ova odluka.

Odgodom susreta sa Rijekom sačekat će navijači Hajduka na prvenstvenu premijeru Bijelih u novoj sezoni, jer prvi sljedeći susret je 6. kolovoza kontra Gorice. U međuvremenu je moguće da Bijeli zaigraju otvaranje Konferencije lige na Poljudu (4. kolovoza), ali o tome će nam više kazati ždrijeb koji se održava u ponedjeljak 18. srpnja.

Zasada je Gorica prva sljedeća mogućnost za poljudsku premijeru, jer sigurno je da u srpnju nema utakmica na splitskom stadionu. Zato bi kolovoz trebao biti ispunjen i uzbudljiv.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 15:17