MATIJA DJANJESIC Cropix
SuperSportske HNL fantasy

U 20 sati Šibenik i Istra otvaraju 5. HNL kolo, a derbi u Zagrebu će biti top

Donosimo pregled najbolje momčadi prošlog kola uz najavu najvećeg derbija hrvatskog sporta
Piše: PROMOObjavljeno: 12. kolovoz 2022. 13:20

Danas u 20 sati starta 5. kolo SuperSport HNL-a, a s njim i naša SuperSportske Hrvatska fantasy liga. Prošli vikend vidjeli smo 4 dvoboja u kojima su dvaput pobjeđivali domaćini uz dva remija te samo 6 pogodaka.

U ovom članku donosimo ti pregled najbolje momčadi prošlog kola uz najavu prvog dvoboja i najvećeg derbija hrvatskog sporta. U top 11 četvrtog kola Hrvatske fantasy lige upala su čak petorica igrača Istre, uz 4 igrača Lokse te po jedan pulen Dinama i Rijeke.

Od ostalih igrača na kojima su fantasysti mogli profitirati tu su bili Rogić i Marković na vratima, te Šego i Goričan kao strijelci.

Kolo otvaraju Šibenik i Istra na Šubićevcu, a minutaži i pogocima se posebno nada Ivan Delić koji je prošle sezone Puležanima zabio 5 pogodaka, a bio je strijelac u sva 4 dvoboja ove dvije momčadi. Istra je u prošlom kolu upisala prvu pobjedu i to u dvoboju protiv Osijeka. Bakrar je izašao na HNL scenu sa stilom jer je zabio i u debiju na Maksimiru, uz pobjednički lob u prošlom kolu. Ove sezone Šibenik izgleda puno stabilnije u obrani, pa tako u ovom dvoboju možemo očekivati da će barem jedna momčad izaći s terena netaknute mreže.

Subotnji najveći derbi hrvatskog nogometa dolazi nam nakon uspješnih europskih dvoboja Dinama i Hajduka. Modrima ide u prilog što su dvoboj protiv Ludogoreca igrali doma, baš kao i što će derbi igrati na Maksimiru, dok će Hajduk nakon gostovanja u Portugalu, put odvesti u Zagreb. Na Maksimiru ćemo vidjeti dvoboj prošlosezonskih vodećih strijelaca lige - Livaje i Drmića, kao i ostalih prvotimaca. Nitko od igrača obje momčadi nije suspendiran, a na raspolaganju trenerima neće biti J. Šutalo za Dinamo i M. Fossati za Hajduk. Nikola Kalinić je upitan nakon što se oporavio od loma prsta na nozi. Čeka nas zasigurno jedan zanimljiv derbi.

Novo kolo starta u petak u 20 sati, a u ovom kolu ćeš ponovno moći birati igrače iz 10 HNL momčadi. Što čekaš, posloži svoju SuperSportske fantasy momčad i pregazi svoje prijatelje već u startu sezone, jer polako nam se u rutinu vraća najdraže loptanje na hrvatskim travnjacima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 14:28