Brian Oddei

 CLAUDIO PASQUAZI Nurphoto Via Afp
NA ZADNJI DAN MERCATA

Veliki transfer, Rudeš doveo igrača iz Lige petice! ‘Sad smo dokazali da smo ‘totalno drukčiji od drugih‘

‘Nije mala stvar dovesti igrača takvog renomea, koji je godinama stasao u takvom nogometnom okruženju‘.
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 15. veljača 2023. 16:25

Vodeći klub Prve nogometne lige, Rudeš, posljednjeg dana prijelaznog roka napravio je velik posao. Trener Davor Mladina dobio je mladog igrača s iskustvom igranja u najjačem razredu talijanskog nogometa. Naime, Rudešu se priključio 20-godišnji Ganac s talijanskim papirima Brian Oddei. Igra na desnom krilu, ali može djelovati i na poziciji povučene špice. Riječ je o igraču koji je do dolaska u zapadni dio Zagreba nogometno školovanje odradio u Sassuolu. Kroz mlade momčadi dogurao je i do Serie A, a za prvu momčad debitirao je u siječnju 2021. godine u okršaju protiv Juventusa.

Transfermarkt vrijednost Oddeija procjenjuje na 800.000 eura.

- Izuzetno smo ponosni na ovaj posao, jer dolaskom igrača iz Serie A dokazali smo da smo “totalno drukčiji od drugih”. Nije mala stvar dovesti igrača takvog renomea, koji je godinama stasao u takvom nogometnom okruženju. A njegovim dovođenjem, vjerujem, pokazujemo i svu ozbiljnost i želju za još većom afirmacijom kluba, te kako bismo što spremniji dočekali rasplet prvenstva i potvrdili ulazak u najjači razred hrvatskog nogometa. Ovim putem zahvalio bih i svima koji su sudjelovali u ovom transferu - komentirao je direktor kluba Stipe Čondrić.

- Presretan sam ovakvim raspletom, jer osim što je Oddei odličan nogometaš, riječ je i o mladom igraču, a to nam je filozofija. Naime, opredijelili smo se za dovođenje perspektivnih igrača, koji imaju prostora za razvoj. Još kada vam dođe igrač iz Serie A, onda morate biti dodatno sretni. Osim toga, dogovorili smo suradnju sa Sassuolom, što će klubu donijeti samo dobre stvari - dodao je sportski direktor Silvio Marić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
11. travanj 2024 13:32