VLADIMIR DUGANDZIC Cropix
NOVA ‘VAR SOBA‘

VIDEO ‘Leko to nije smio napraviti, opet je njega stavio u prvu momčad! Awaziem? To što radi još nisam vidio‘

Na portalu SN-a možete pogledati novo izdanje podcasta s Ilijom Lončarevićem i Robertom Šolom
Piše: SNObjavljeno: 06. ožujak 2023. 09:11

NOVU ‘VAR SOBU‘ GLEDAJTE UŽIVO OD 9 SATI:Zbog čega je Lokomotiva na Poljudu održala nogometnu lekcija Hajduku? To je bilo glavno pitanje za današnje izdanje podcasta ‘VAR soba‘ s Ilijom Lončarevićem i Robertom Šolom.

- Najžešći optimisti su mislili da će s jednom pobjedom ili nekakvim tjednom iza nas da će nestati sve negativno. To tako ne ide, preduboka je priča. Upada u oči na koji način Hajduk općenito gubi utakmice. Mislim da su u toku 90 minuta jako nestabilni, kod svih naših momčadi se može vidjeti neki visoki pritisak kod izgubljene lopte, neki blok u sredini...kod Hajduka toga nema. Napave to tu i tamo, ali ti momenti su prekratki i u drugi momentima kada toga nema onda nastradaju. Protivnici ih previše puta kontriraju. To je prevelike taktička neobaveza kod igrača, može li trener doći do nekog balansa da to bude na većem nivou to ne znam, ali svi su malo zabrazdili - kazao je u uvodu Lončarević, pa nastavio:

- Mislim da je Leko malo kikasao s uvrštavanjem Vuškovića u prvu momčad, on je premlad dečko koji igra seriju utakmica svaka tri dana i nije mi jasno. Jedno je juniorska utakmica, a drugo seniorska. Da ne pričam o Awaziemu, uvijek sudjeluje u nekakvim golovima, nekim greškama, ono što je napravio kod prvog gola, to, to nisam nikada vidio. Naravno da Lokomotiva nije bila takva kakva je Hajduk bi se izvukao. Malo je nedostajalo da sve ode na stranu Hajduka što bi bilo nezasluženo.

Perković je na klupi Osijeka debitirao remijem na Maksimiru protiv Dinama.

- Za Boru je to pozitivno, želim mu svu sreću. Osijek je bio malo drugačiji, pametniji, čim je Škorić kapetan u momčadi jasno je u kojem to smjeru ide. Neki govore da je to neuspjeh za Dinamo, to je jedna normalna posljedica stanja u koju su se Modri doveli. Imali su svoje šanse, nisu zabili, a Osijek je to iskoristio.

Lončarević je komentirao i žestoku utakmicu Istre i Rijeke te neobjašnjiv potez Ante Ercega.

- Mislim da se niti sudac tu nije najbolje snašao. Kada osjeti nervozu onda ne može vaditi kartone i slično. Za Ercega nema opravdanja, ali ima prostora za priču zašto dođe do toga. Suci to često znaju tolerirati i to im se obije o glavu u jednom trenutku.

Linker
01. prosinac 2023 13:55