Supersportske podcast

 SUPERSPORTSKE PODCAST
SUPERSPORTSKE PODCAST

VIDEO: Pogledaj najbolju HNL momčad prve polusezone po našem izboru i po izboru navijača

U prvoj epizodi podcasta u 2022. kroz mnoštvo tema je prošao dvojac Sušec - Petković
Piše: PROMOObjavljeno: 22. siječanj 2022. 13:30

Napokon smo otvorili i 2022. godinu s podcastom nakon malo dulje stanke nego što smo željeli. Bilo kako bilo u ovoj epizodi podcasta prošli smo sve najzanimljivije teme koje su se događale od posljednjeg HNL kola do jučer. Pričali smo, zbijali šale o Petkovom penalu protiv Istre, komentirali Jakoliševu fenomenalnu polusezonu, promišljali koliko je rezerve ostalo u Osijekovoj ekipi, isticali kontinuirano dobar rad Rijeke, hvalili Jakog i Niku koji odrađuju vrhunski posao u Hajduku, proricali Niksijevu budućnost na Old Traffordu danas i još tisuću i jednu novu stvar…

image
SUPERSPORTSKE PODCAST

Ali, na jednom smo se zaustavili da zaista pohvalimo nogometaše i trenera koji su imali vrhunsku polusezonu ovu jesen. Na našem Instagramu smo u proteklih 15 dana organizirali glasanje o HNL momčadi polusezone posložene po pozicijama koje igrači zauzimaju na našem fantasyju. Na naše objave su se zakačili navijači Dinama i Hajduka, a momčad je na kraju izgledala ovako: Livaković (Dinamo) - Lovrencsics (Hajduk), Šutalo (Dinamo), Melnjak (Hajduk) - Mišić (Dinamo) - Ivanušec (Dinamo), Ćurić (Šibenik) - Krovinović (Hajduk) - Mlakar (Hajduk), Livaja (Hajduk), Biuk (Hajduk). Najbolji trener polusezone bio je Tomić (Rijeka), a momčad koju su izabrali navijači pogledaj ovdje.

S druge strane i mi smo složili našu HNL momčad polusezone, a nju su u formaciji 3-4-3 (s rombom u sredini) činili: Rogić (Šibenik) - Lovrencsics (Hajduk), Škorić (Osijek), Milićević (Lokomotiva) - Nejašmić (Osijek) - Ivanušec (Dinamo), Pavičić (Rijeka) - Krovinović (Hajduk) - Murić (Rijeka), Livaja (Hajduk), M. Jakoliš (Šibenik) - Trener: Tomić (Rijeka). Imajući na umu da je ova momčad lišena usluga po nama drugog i četvrtog najboljeg igrača polusezone, ovim putem u ime SuperSportskih šaljemo ispriku Drmiću i Bočkaju koji su imali nesreću da se nađu u konkurenciji s Livajom (vs. Drmić za mjesto napadača) kao najboljim igračem polusezone i Marinom Jakolišem (vs. Bočkaj za mjesto lijevog krila) kao 3. najboljim igračem polusezone. Supersportske HNL fantasy momčad polusezone možeš pogledati ovdje.

Cijeli naš podcast pogledaj ovdje:

Zašto se posebno ispričavamo Drmi pogledaj ovdje (njegov fokus, mentalitet, nadilaženje problema, pobjeđivanje ozljeda i pomicanje granica je fenomenalno):

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 03:59