Dinamo slavlje
 Damir Krajac / CROPIX / CROPIX
NEMA SREĆE

PRVA NEUGODA NA DINAMOVIM PRIPREMAMA ZATVORILA PUT VELIKOM TRANSFERU KLJUČNOG IGRAČA Bjelica poslao jasnu poruku Talijanima!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 15. siječanj 2019. 16:37

Dogodilo se ono što smo predviđali i najavljivali. Ivan Šunjić napustio je pripreme Dinama i vratio se u Zagreb! To je prva neugoda na zimskim pripremama. Problem s pubičnom kosti je prevelik, tako da će iz Zagreba mladi veznjak na dodatne pretrage u Munchen, kod one iste doktorice koje je operirala Marina Leovca. Šteta ogromna šteta za tog dečka koji je nametnuo i koji je trebao biti jedna od ključnih karika Bjeličina sastava.

- Imao puno povjerenje u doktoricu iz Munchena koja je specijalist za takvu vrstu ozljeda. S Šunjićem će u Munchen otputovati i naš liječnik Ivica Smodek, pa ćemo vidjeti što će se zbiti, koja će biti daljnja terapija - kazao je Bjelica

Soccer Football - Europa League - Group Stage - Group D - Fenerbahce v GNK Dinamo Zagreb - Sukru Saracoglu Stadium, Istanbul, Turkey - November 29, 2018  Dinamo Zagreb's Arijan Ademi in action with Fenerbahce's Michael Frey   REUTERS/Osman Orsal
REUTERS/Osman Orsal / REUTERS
Ademi

Međutim, ozljeda Šunjića je zatvorila put Arijana Ademija! Nema ništa od transfera u Romu ili Lazio. Nema sreće Ademi, ode mu zasada još jedna prilika. Klub ga nije pustio u Lille, sam nije želio kod Slavena Bilića, a sad je eto sudbina opet bila protiv njega.

- Nego, tko piše da će Ademi u Serie A? Talijani? Nemojte vjerovati sve što Talijani pišu.... Ne vjerujem da bi u ovoj situaciji pustili Ademija! Ako se to i dogodi, ona ćemo morati reagirati, ali mislim da do toga neće doći!

VIDEO: Davorin Olivari

Bjelica je dakle bio posve jasan. Konačno, kad se gleda s pozicije kluba, onda je sasvim jasno da Dinamo ne može prodati Ademija. Modri će nakon 49 godina igrati europsko proljeće, napravili su povijesni uspjeh, ali na tome ne misle stati. Žele još, nije im dovoljan 'prst', žele cijelu šaku. Cilj je preskočiti Viktoriju Plzen, pa onda što bude. Sasvim je jasno da bi to bez kapetana Ademija bilo mnogo teže. Da je zdrav Šunjić sve bi bilo lakše, ali nije i tko zna kako će se situacija s njim odvijati, kakve će vijesti stići iz Munchena. Zato je logika zg-kluba jasna, Ademi mora ostati. Dinamo bi uvijek izašao ususret kapetanu, to stalno ponavljaju svi u klubu, ali u ovoj situaciji, gleda se isključivo klupski interes i to je definitivno jedino ispravno.

OPŠIRNIJE U SUTRAŠNJEM TISKANOM IZDANJU SPORTSKIH NOVOSTI

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 15:55