MATIJA DJANJESIC/CROPIX
NEPOTREBNI ISPAD

Prvi strijelac HNL-a i član Hajduka napada trenera Osijeka zato jer se dodvorava navijačima Rijeke!?

Mnogi su se zapitali što mu je to trebalo. Ali, kada se malo analizira pozadina njegove objave...
Piše: Nikola Patković/JLObjavljeno: 04. studeni 2021. 18:28

Prošlo je tjedan dana od, blago rečeno, neprimjerenog, ispada Josipa Drmića, a iz Gradskog vrta nije bilo reakcije na uvredu koju je prvi strijelac lige uputio treneru Osijeka Nenadu Bjelici, čovjeku koji bi mu prema godinama, mogao biti i otac.

No, još se jednom pokazalo da mjesto ili država rođenja ne čine svakoga kulturnim bićem. Mnogi su se zapitali što je to Drmiću trebalo, ali kada se malo analizira pozadina njegove objave, može se zaključiti da je to učinio kako bi za mrvicu više podigao svoj ugled među navijačima Rijeke, iako mu to, s obzirom na igre i učinak ove sezone, zaista nije potrebno.

No, ako znamo da je Drmić deklarirani navijač Hajduka, štoviše član splitskog kluba, a onda tu svoju legitimnu navijačku pripadnost isti taj Drmić u intervjuu za lokalne riječke novine zaniječe, možemo zaključiti kako mu je trebalo još nešto čime će se dodatno dodvoriti Riječanima.

Tako je odlučio, i to neargumentirano, udariti na čovjeka kojeg u Rijeci, blago rečeno, ne vole. Bilo je to baš jadno. Igrač koji je za HNL prilike top, u ljudskom se smislu pokazao kao veliki flop. U Osijeku su odlično učinili što na taj prljavi ispad nisu reagirali, kao niti na pokušaj duhovitosti iz Maksimira, kojim su Dinamovi marketingaši, koji su uzor našli baš u Drmiću (?!), opalili šamar svojem klubu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 17:45