Ante Cizmic / CROPIX
POMIJEŠANI OSJEĆAJI

PUŠNIK SVJESTAN PROBLEMA 'Imamo još puno posla, ali pobjedi se ne gleda u zube'

Piše: damir begovićObjavljeno: 18. srpanj 2016. 01:41

U zadnjem dvoboju 1. kola Prve HNL u Vinkovcima su nogometaši Hajduka pobijedili Cibaliju s 2-0 (1-0).

Hajduk je u Vinkovcima pokvario slavlje domaćina koji se nakon tri godine opet vratio u prvoligaško društvo, iako je Cibalia odigrala posve ravnopravno sa Splićanima. Hajduk je svoje prilike, za razliku od domaćina, iskoristio - u 18. minuti nakon gužve Toma Bašić je uz pomoć domaćih braniča pogodio mrežu, a u prvoj minuti sudačke nadoknade Kožulj je nakon dodavanja Nikole Vlašića postavio konačnih 2-0.

U 40. minuti je šansu utakmice propustio domaći napadač Ugrina koji s tri metra ne pogađa prazna vrata, a u 69. minuti igrači Hajduka su čak u dva navrata izbijali lopte praktički sa same crte svog gola.

- Imam osjećaj da smo morali i trebali bolje proći. Angažmanom nisam nezadovoljan, dobro smo trčali, a u 2. poluvremenu smo, nakon preuzimanja rizika, sasvim pristojno izgledali prema naprijed, išli smo gore s više igrača. Nismo imali sreće, premda smo igrali hrabro. Na kraju nas je Hajduk iskontrirao, a moram reći da ne znam zašto je sudac Marić zaustavio Ugrinu koji je išao sam na Hajdukovog golmana - govorio je nakon susreta trener Cibalije Stanko Mršić.

S druge strane, unatoč pobjedi, Marijan Pušnik uočio brojne probleme koje ima Hajduk.


- Čestitam mojoj momčadi na startnoj pobjedi, uvijek je važno pobjednički otvoriti sezonu. Čestitam i Cibaliji, u prvom redu na povratku u Prvu ligu, ali i na korektnoj izvedbi. Imamo još dosta posla, kao i dosta prostora za napredak, nije sve bilo onako kako treba. Cibalia nam je napravila dosta problema u prekidu, u dva razdoblja od po 7-8 minuta bili smo u velikim poteškoćama. No, pobjedi se ne gleda u zube.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
12. svibanj 2024 12:38