VLADO KOS/CROPIX Cropix
SLAŽE SE JAKA MOMČAD

Raskinuo s Hajdukom i sve dogovorio s Osijekom i Nenadom Bjelicom! Novo pojačanje stiglo u Gradski vrt

Za Bijele je nastupio 74 puta, zabio je 15 zgoditaka i upisao 20 asistencija
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. veljača 2021. 18:37

Nakon Ivana Santinija, Osijek je doveo još jedno pojačanje i to posljednjeg dana prijelaznog roka u Hrvatskoj. U Gradski vrt stigao je sada već bivši nogometaš Hajduka i mađarski reprezentativac Ádám Gyurcso.

Mađar je raskinuo suradnju s Bijelima, a ugovor je sklopljen do kraja aktualne sezone, a potom će obje strane zajednički odlučiti hoće li i pod kojim uvjetima nastaviti.

Gyurcso je skupio dosta iskustva u karijeri koju je započeo u mlađim kategorijama Tatabanye da bi potom otišao u Videoton II, a zatim i na posudbu u Kecskemeti. Nakon povratka u Videoton uslijedio je odlazak u poljski Pogon iz Szczecina u čijem je dresu odigrao 75 službeni susreta, a dvije godine kasnije Gyurcsó je prihvatio ponudu splitskog Hajduka.

Za Bijele je nastupio 74 puta, zabio je 15 zgoditaka i upisao 20 asistencija, a jednu je sezonu kao posuđeni igrač bio u Puskas Akademiji s kojom je izborio Europu u mađarskom prvenstvu.

Tijekom ove natjecateljske godine za Hajduk je nastupio u 16 dvoboja, postigavši tri gola i upisao isto toliko asistencija.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 15:36