Boris Kovačev/CROPIX
JURČIĆ O RUKAVINI

'Razgovarao sam s Antom, omogućio mu individualni rad i dobio - golgetera'

'Osjećam se odlično, spreman sam i uživam. Moram još puno raditi da bih bio i bolji od ovoga, ali forma mi sigurno raste. Naravno, trenerove zasluge su velike'
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 08. kolovoz 2011. 11:14

Kako sezona odmiče, kako se redaju utakmice, tako i Kruno Jurčić biva sve zadovoljniji. Izvedbu u Koprivnici nazvao je 'doktorskim uratkom', Dinamo je stvarno igrao suvereno. Uostalom, treba li više išta reći osim da su domaći gledatelji stajali pokraj autobusa Modrih i svakoga igrača na put u Zagreb ispraćali gromoglasnim pljeskom. Kruni Jurčiću doista sve ide 'po špagi', što god zacrta, ostvari mu se. Za Koprivnicu je tako zacrtao da bi želio biti načistu s formom napadača, bila je to jedna od stavki koja ga je brinula u pohodu na Ligu prvaka. I dobio je Rukavinu, dva su pogotka Šibenčanina vjerojatno ugurala u prvu momčad.

- Osjećam se odlično, spreman sam i uživam. Moram još puno raditi da bih bio i bolji od ovoga, ali forma mi sigurno raste. Naravno, trenerove su zasluge velike, dao mi je puno šansi i ja ih pokušavama iskoristiti - rekao je presretni Rukavina, kojega zasad ipak ne treba dizati u nebesa.

Lani je u ovo doba srušio Györ i doveo Dinamo u Europsku ligu. Može li on biti i adut za Ligu prvaka?

- Ja sam vjerovao u njega, njegov talent je nesporan. Puno sam s njim pričao, omogućio mu individualni rad, znao sam da se može vratiti. Govorio sam mu da koristi svoje prednosti, a ne da u prvi plan stavlja nedostatke, poslušao me i sad je postao naš veliki adut. S njime smo riješili taj golgeterski problem - rekao je Jurčić, koji nije želio pričati o konačnom Rukavininom povratku.

- Ne gledam to tako, sudbinski. On je sad u formi, pun samopouzdanja. Kao i svaki igrač u karijeri će imati još uspona i padova, ali važno je da je sad u velikoj formi. On je naša velika forca u pohodu na Ligu prvaka - kaže Dinamov trener.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 22:38