JOSKO PONOS/CROPIX Cropix
PROCURILA SNIMKA RAZGOVORA

Razjareni Mamić Srebriću: ‘Šuker ne smije biti predsjednik, mijenjajte nešto jer će vas otpuhnut bura!‘

Nova TV u posjedu je snimke iz ožujka u kojoj bivši šef Dinama progovara o stanju u HR-nogometu.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. srpanj 2021. 18:57

Samo tri dana ostalo je do redovite Izborne skupštine Hrvatskog nogometnog saveza na kojoj bi za novog predsjednika trebao biti izabran Marijan Kustić. Aktualni Izvršni direktor i prvi operativac HNS-a figurira kao jedini kandidat za nasljednika Davora Šukera.

A baš je Šuker, nekadašnja Zlatna kopačka i već osam godina prvi čovjek Saveza bio meta kritika Zdravka Mamića. Nekadašnji prvi čovjek Dinama otvoreno ga je krititzirao u telefonskom razgovoru sa Zorislavom Srebrićem, nekadašnjim glavnim tajnikom HNS-a.

Objavit će to Nova TV u današnjem Dnevniku, a na portalu Dnevnik.hr izašao je dio snimke...

- Počnite mijenjati odnos u Savezu, Šuker ne može bit više predsjednik. Šuker ne može bit više predsjednik - završena priča. I to je nedopustivo - govori Mamić Srebriću, nezadovoljan nakon jedne utakmice HNL-a u kojoj je Dinamo bio oštećen od strane sudaca.

- U tom filmu više Zdravko ne sudjeluje i ja rastem iz dana u dan. I ja rastem, dolaze pametni i s iskustvom i tako dalje, prema tome, prema tome, neću dozvolit da ono što ste vi stvarali, što sam ja stvarao, što su drugi stvarali da klošari okrutni rasturaju. Dobro znate o čemu ja pričam! Prema tome, to je poziv, gospodo, mijenjajte nešto, poduzimajte, jer će vas otpuhnut bura! - govori u snimci.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
08. svibanj 2024 05:26