DAN D NA POLJUDU

Reja čeka garanciju da Hajduk ima novca! Brbić: 'Pregovori će možda potrajati...'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 11. veljača 2015. 14:38

Edy Reja i Hajduk, danas je novi važan dan. Rekli bismo, dan D, ali mogu nas i demantirati. u utorak je bio tajm-aut, to je jasno, ništa nova, ali danas bi trebalo biti novih kontakata, da se vidi pada li sve u vodu ili posao dogovora ide dalje.

U to i Hari Vukas ima popodne svoju utakmicu, na trenersku situaciju u Poljudu, u Mladini u dolini vina, može doliti ulja ili vode na vatru što prži Hajdukovu svakodnevnicu.

Danas/sutra bi Reja i Hajduk trebali utvrditi dokle su došli:

1. Novi kontakt, gdje smo.

2. Odgovor, diže li Hajduk cijenu, spušta li je Edy Reja.

3. Ono što je sigurno jest da Reja traži određena (bankovna) jamstva, dokle je Hajduk došao u pogledu sklapanja financijske konstrukcije?

Jasno je da zadiremo i u poslovne tajne, no tu se negdje vrti cijela priča. Potvrđuje nam i menadžer Marko Naletilić koji vodi računa o Edoardu Reji, doveo ga je prvi put u Hajduk 2009. godine, pa i sada sudjeluje u ovim danima kontakata:

- Priča je svakako živa i trebao bi se ostvariti novi kontakt da vidimo gdje smo. Danas ili sutra – potvrdio je Naletilić.

U Hajduku pak nisu voljni svaki čas davati izjave:

- Ne mogu svaki dan govoriti, posebno kad nema ništa nova za kazati. Danas igramo s Vinogradarom, važna nam je utakmica – rekao nam je Brbić.

Ipak, na inzistiranje o treneru ponovio je:

- Dok smo u razgovorima s prvim izborom za trenera, sve ostale kombinacije ne postoje. A sve to može još potrajati...

Kao da otvara vrata mogućnosti da se sve to i produži. Hajduku treba vremena za financijsku konstrukciju i jamstva, a na Vukasu je da to čekanje napravi mirnijim. Tako shvaćamo.

U to ime zamire kombinacija s Albertom Malesanijem, on je jedan od ponuđenih trenera, iz Italije, međutim, prvi pick je Edy Reja koji je Goranu Vučeviću baš prvi sportski izbor, naj, naj, a Reja čeka – jamstva. Da ili ne.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 02:08