Ante Čizmić/CROPIX
A HTJELI IH PRODATI...

Reno Sinovčić na kavi na Poljudu - Subašiću i Tomasovu novi ugovori!

Članovi Uprave već su obavili prve razgovore sa Subašićem i Tomasovim, a potpisivanje novih ugovora planira se zaključno sa 1. rujna 2011. godine, tvrde u Hajduku
Piše: Mario VelićObjavljeno: 17. kolovoz 2011. 17:41

Vanjski suradnik Zadra Reno Sinovčić jučer je pohodio Poljud. Porazgovarao je s ljudima iz Hajduka, ali nisu na tapetu bile neke teške teme, bio je to više prijateljski susret.

- Samo sam svratio na kavu, bio sam u prolazu - tvrdio nam je Sinovčić.

No, prije ili kasnije on će, u svojstvu savjetnika prvotimaca Bijelih Marina Tomasova i Danijela Subašića sjesti za pregovarački stol s čelnicima Hajduka, zaboraviti na prijateljstvo s Bijelima, navući ozbiljno lice i odraditi važne razgovore. Jer obojici igrača aktualni ugovor s Hajdukom završava 30. lipnja iduće godine. Tada bi, ne dogovore li se o produženju suradnje, mogli bez kune odštete napustiti Poljud!

Hajduk se nadao da bi ovoga ljeta mogao nešto zaraditi na Subašiću, spominjala se tada navodno jako izgledna mogućnost da se reprezentativnog vratara unovči u Turskoj, no već krajem lipnja odustali su od te namjere. Najavili su pregovore oko produženja suradnje.

Članovi Uprave već su obavili prve razgovore sa Subašićem i Tomasovim, a potpisivanje novih ugovora planira se zaključno sa 1. rujna 2011. godine, tvrde u Hajduku.

I "druga strana" otvorena je za mogućnost produženja suradnje, potvrdio nam je Sinovčić.

- Danijel i Marin su dobri i karakterni dečki, ako Hajduk želi, može razgovarati s njima. Istina je da imaju još manje od godine dana ugovora. Što se njih tiče nema nikakvih problema, otvoreni su za sve mogućnosti - kazao nam je Sinovčić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 21:21