Damir Krajac / CROPIX CROPIX
TREBA ČEKATI I NADATI SE

RIJEČKI JUNAK U JEDNOJ JE REČENICI OPISAO KAKO SE OSJEĆAJU NAPADAČI U MODERNO DOBA! 'Moj život je nadati se da će sudac potvrditi da sam zabio...'

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 08. ožujak 2020. 21:41

Antonio Mirko Čolak bio je prvi od riječkih junaka.

- Čestitke cijeloj momčadi i stožeru, mislim da je ovo bila naša najbolja utakmica ove sezone. Dobili smo svaki duel, imali još puno prilika za zabiti. Kada dodaš i podršku navijača bilo je stvarno sjajno. Bili smo fokusirani da nas nečime ne iznenade - rekao je Čolak koji je ponovo strepio, kao i protiv Gorice, hoće li mu VAR poništiti pogodak.

- Moj život je nadati se da će sudac potvrditi gol, tako je na kraju i bilo. Prisutno je puno emocija nakon te Gorice, ali trud i rad na kraju dođu na naplatu. Gdje me dirala lopta? Nisam osjetio, ali za mene je to, kao i u Gorici, odmah bio čisti pogodak - kazao je prvi topnik Riječana.

Zadovoljan pobjedom bio je i Alexander Gorgon.

- Razbili smo Hajduk? To ste vi rekli. Mi smo jako zadovoljni ishodom, ušli smo s puno energije kako i treba odigrati jadranski derbi. Nas, osim publike, nosi fizička snaga, u svakom duelu smo na sto posto, možemo dovoljno trčati i jako smo zadovoljni - kaže kapetan Bijelih, koji se nije složio da je Rijeka pobijedila jer je Hajduk bio loš.

- Ja mislim da je Hajduk bio agresivan, ali mi smo bili agresivniji. Nema priče da su oni odigrali loše, rekao bih da smo mi odigrali dobro - poručio je Gorgon.

U gostujućim redovima pred novinare je došao jedino Josip Posavec.

- Na žalost nismo ostvarili ono po što smo došli. Dogodilo se sve najgore što se moglo dogoditi i čestitke Rijeci na pobjedi. Najvažnije je izvući pouke, samo tako možemo napredovati i vjerujem da ćemo to pokazati u idućoj utakmici. Ima još puno bodova - rekao je Josip Posavec, prvo ime Hajdukove momčadi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 16:25