Željko Šop/CROPIX
KANTRIDA U EUFORIJI

Rijeka dogovorila suradnju s Juventusom: 'Torinezi će na Kantridu slati svoje igrače!'

Ugovor između HNK Rijeka i Juventus FC bit će potpisan tijekom sljedećih mjesec dana. To je sada čisto tehničko pitanje kojem će se posvetiti operativci dvaju klubova
Piše: Daniel VukušićObjavljeno: 14. ožujak 2012. 14:15

Budući većinski vlasnik Rijeke Gabriele Volpi navijač je Intera, ali zbog prijateljstva s Giuseppeom Marottom (obojica su iz istog kraja, zajedno su odrasli u Liguriji) Rijeku je, kako je i obećano, povezao s najtrofejnijim talijanskim i jednim od najvećih svjetskih klubova - Juventusom!

- Naše prijatelje iz Juventusa upoznali smo s promjenama koje su se na Kantridi dogodile unatrag nekoliko tjedana. Predočena je Rijekina trenutačna situacija te planovi o tome kako bi naš klub u budućnosti trebao izgledati. Ugovor između HNK Rijeka i Juventus FC bit će potpisan tijekom sljedećih mjesec dana. To je sada čisto tehničko pitanje kojem će se posvetiti operativci dvaju klubova - iz Torina je javio skori predsjednik Rijeke, Damir Mišković.

- Suradnja će obuhvatiti sve klupske segmente. Što se igrača tiče - od morčića do prve momčadi! Naravno, logično je da daleko više može Rijeka naučiti od Juventusa nego obratno, te da nam Juventus može znatno više pomoći nego mi njima. Treneri iz naše Škole nogometa dolazit će u Torino, u Juventusov kamp, i učiti najnovije metode rada s mladim uzrastima. Posebno veliki posao čeka našeg sportskog direktora Srećka Juričića koji sa svojim kolegom Marottom treba vidjeti kako Juventus može pomoći Rijeci u ljetnom mercatu! Suradnja će biti i na administrativnom planu, no ova što se razmjene igrača tiče javnosti je sigurno najzanimljivija.

Tko kupi ulaznici za Zadar, na Hajduk ide - besplatno!

Sjajne vijesti pljušte s Kantride. Navijači teško da će znati što im je draže pročitati, da će njihova Rijeka za mjesec dana imati i formalno potpisan ugovor o suradnji s Juventusom, ili da će Jadranski derbi za tjedan dana moći gledati - besplatno! Tko kupi ulaznicu za susret sa Zadrom ove nedjelje, s istom tom ulaznicom za tjedan dana ide badava na Rijeka-Hajduk. Akcija prodaje jedne ulaznice za dvije utakmice traje od danas do subote, u klupskim prostorijama od 11-19 sati. Svaka čast Upravi!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 14:33