Goran Šebelić/CROPIX
NA KANTRIDI NEMA ODMORA

Rijeka ne staje na Neretljaku: 'Do kraja tjedna stižu nam igrači iz Spezije i Juvea!'

Odštete? Rekli smo da ih nećemo plaćati, ali nikad ne reci nikad. Ako se radi o pravom igraču i ako nam to financijske mogućnosti dopuste... - kaže Mišković
Piše: Daniel VukušićObjavljeno: 23. svibanj 2012. 19:29

Jučer je na Kantridi, po treći put u svojoj trenerskoj karijeri, predstavljen Elvis Scoria. Uz neskriveno zadovoljstvo predsjednika Damira Miškovića i sportskog direktora Srećka Juričića.

- Čast nam je potvrditi da smo danas potpisali ugovor sa Scorijom, ugovor koji će, nadam se trajati duže od potpisanih "godinu plus godinu" jer se Scoria, Juričić i ja jako dobro razumijemo - pričao je Mišković.

- Trenera imamo, sportskog direktora imamo, igrače - tražimo. Bit će pojačanja i bit će sigurno jača Rijeka koja će igrati bolji nogomet i imati bolje rezultate. Dakle, slijede bolja vremena za navijače. Do kraja tjedna ćemo razgovarati s Juventusom i Spezijom. Ako bude igrača za nas - dobro, ako ne - nema veze, idemo dalje sa svojim programom. Predrag Stilinović preuzima omladinski pogon, a prva momčad sljedeće sezone treba biti u gornjem dijelu ljestvice. Odštete? Rekli smo da ih nećemo plaćati, ali nikad ne reci nikad. Ako se radi o pravom igraču i ako nam to financijske mogućnosti dopuste... No ima igrača čiji se ugovori mogu raskinuti i bez odštete.

Inače, najavljeno stručno pojačanje, kondicijski trener iz Italije, još nije odabran. Pregovara se s trojicom stručnjaka, konačni odabir past će uskoro. A mogući su, naravno, ne u jako bliskoj budućnosti i - infrastrukturni zahvati. Obnova, proširenje i natkrivanje "Armadine" zapadne tribine.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. svibanj 2024 10:31