Roko Jurišić
 HNK RIJEKA
UGOVOR JE POTPISAN

Rijeka predstavila novo pojačanje iz Dinama: ‘Ovo je velik klub! To je dobar potez za moj razvoj...‘

‘Ne očekujem da ću odmah zaigrati, moram se dokazati i izboriti povjerenje trenera...‘
Piše: SNObjavljeno: 22. siječanj 2021. 10:35

Službeno je kompletiran transfer Roka Jurišića iz Dinama u Rijeku.

Ovaj lijevi bek potpisao je trogodišnji ugovor uz mogućnost produljenja na još dvije godine, pohvalili su se na službenoj web-stranici riječkog kluba.

- Zadovoljan sam što sam došao, Rijeka je velik klub i to je dobro za moj razvoj. Rijeka mi je pružila priliku i to je najbolja motivacija da dam maksimum na treningu i utakmicama, rekao je Roko Jurišić pri dolasku na Rujevicu.

- Ne očekujem da ću odmah zaigrati, moram se dokazati i izboriti povjerenje trenera. Moram se priviknuti i radom izboriti svoje mjesto u momčadi, rekao je Jurišić koji je imao zanimljiv nogometni put, posebice početak karijere.

- Kako su moji roditelji dosta putovali, ja sam uz dvojicu braće živio kod bake na Hvaru. Dosta smo vremena provodili na otvorenom i tako sam počeo igrati nogomet, tako da na tome moram zahvaliti baki. Krenuo sam igrati u NK Jadran, zatim sam nastavio u Samoboru, te sam šest godina proveo u NK Zagreb, rekao je Roko koji je dio karijere proveo na lijevom krilu.

- Kad sam stigao u NK Zagreb trener Dino Julardžija premjestio me je na poziciju lijevog beka, tu sam se dobro snašao i na tome sam mu zahvalan. Nakon toga sam 2015. godine u kadetskom uzrastu otišao u Dinamo. Najbolje se osjećam na poziciji lijevog beka, a tu poziciju igra i moj najdraži igrač Brazilac Marcelo, zaključio je Jurišić.

Linker
04. kolovoz 2022 06:31