Matjaž Kek
 Tomislav Kristo / Hanza Media / CROPIX
SLUŽBENA PRESICA

RIJEKA PRODUBILA VELIKU KRIZU, ČINILO SE KAO DA SE KEK OPRAŠTA, ALI DEMANTIRAO JE SVE 'Kakav bih ja to čovjek bio da sad odem. Ne razmišljam o odlasku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. studeni 2017. 18:48

Čak četvrti uzastopni prvenstveni poraz pretrpjela je Rijeka na gostovanju kod Lokomotive u Kranjčevićevoj.

Lokosi su slavili 1:0 golom Capana i produbili krizu aktualnog prvaka, a po završetku susreta Matjaž Kek je otišao do tribine s Rijekinin navijačima i zahvalio im se na podršci. Dao im je svoju kapu i aplaudirao im, a na trenutak se činilo kao da se od njih oprašta.

- Lokomotiva je zabila, a mi nismo započeo je Matjaž Kek press konferenciju nakon četvrtog uzastopnog poraza, pa nastavio:

- Navijači su pokazali da im je stalo do kluba, vidite kako se brzo okrene situacija, od jedne euforije, do ovog stanja. Moramo razmišljati kako prekinuti crni niz, dignuti glave, ali da nije dobro, to vidimo svi.

- Bilo bi prepotentno razmišljati o naslovu prvaka u ovom trenutku. Samo vas molim, nemojte dovoditi moj motiv u pitanje. Uz Rijeku sam, kakav bi ja to čovjek bio da sada odem. Ostajem u klubu, ni ne razmišljam o odlasku. Jasno mi je da se nešto izvuklo iz konteksta, u razgovoru s čelnicima ćemo tražiti rješenje. Puno me ljudi proziva, ali moje srce kuca za Rijeku. Ostat ću ovdje, loše se osjećam kada mi se neke stvari podmeću.

- Kao i svi golovi do sad, primljen je naivno, to je deprimirajuće, prokomentirao je Kek primljeni pogodak, dok je trener Lokomotive Mario Tokić bio vidno sretan skidanjem aktualnih prvaka.

- Žao mi je što nismo podigli prednost, da lakše privedemo utakmicu kraju. Capanov prodor je njegov karakterističan potez, on to često radi na treningu, podvukao je Tokić.

Rezultati by SofaScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. svibanj 2024 10:18