RONALD GORSIC/CROPIX
Stiže na posudbu

Rijeka pronašla rješenje u mladom igraču Dinama: Predvodit će napad već protiv Ukrajinaca?

Puno je dinamovaca za vrijeme Miškovićeva mandata došlo na Kantridu odnosno Rujevicu...
Piše: Orlando RivettiObjavljeno: 21. rujan 2020. 08:50

Sandro Kulenović stiže iz Maksimira na Rujevicu! U pitanju je posudba, a Rijeka će imati mogućnost otkupa ugovora.
Mladi napadač potražit će svoju sreću u riječkom sastavu koji je ostao bez klasične devetke nakon što je Čolak otišao put Soluna, a ozlijedio se, prijelom noge, mladi Milan Ristovski, koji se vratio sa slovačke posudbe (Nitra), gdje je zabio 15 golova.

Pogledajte TOP 5 golova 5. kola HNL-a:

Svaki napadač sanja o tome da krene Kramarićevim riječkim stazama, pa tako i Kulenović, koji bi mogao zaigrati već u četvrtak protiv ukrajinskog Kolosa.

Kulenović neće biti sam u riječkoj svlačionici kada su u pitanju bivši igrači Dinama. U Maksimiru su, naime, stanovali Franko Andrijašević (počeo u Hajduku), Tibor Halilović, Robert Murić, Luka Capan, Ivan Tomečak i Domagoj Pavičić...

Pogledajte TOP 5 obrana vratara u 5. kolu HNL-a:

Puno je dinamovaca za vrijeme Miškovićeva mandata došlo na Kantridu odnosno Rujevicu. Osvajali su trofeje s Rijekom, igrali zapaženu ulogu na europskoj sceni... Mate Maleš, istina, došao iz Lokomotive, bio je kapetan, 4,5 godina u bijelom dresu.
Zanimljiv je popis Riječana koji su pisali povijest Dinama. Stojan Osojnak zabio je gol Crvenoj zvezdi u 90. minuti za pobjedu 1:0 i naslov prvaka Jugoslavije 1954. godine. Marjan Brnčić osvojio je Kup velesajamskih gradova 1967. godine. Danijel Šarić osvojio je pet naslova i tri Kupa... Igrali su Milinović, Peršon, Mladenović, Pilipović, Agić, Tokić, Smoje, Balaban, Mijatović, Škerjanc...

Šest je trenera vodilo Rijeku i Dinamo - Ćiro Blažević, Nenad Gračan, Branko Ivanković, Zlatko Kranjčar, Josip Kuže i Josip Skoblar.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 10:09