Željko Šop / Cropix
BUDUĆA ZVIJEZDA

Robert Špehar pronašao rješenje za Osijekov napad - priključuje svog sina DIna!

Odmah da raščistim. Da, u pitanju je moj sin, ali nikad više o njemu neću govoriti i ne govorim ni sada kao sinu nego kao igraču Osijeka - rekao je predsjednik kluba
Piše: Darko RužićObjavljeno: 05. listopad 2010. 15:58

Nedvojbeno je da su neke sudačke (ne)pravde Osijeku odnijele podosta bodova. Ali jednako tako i da su njihove igre u dosadašnjem dijelu prvenstva blijede i neuvjerljive.

- Ljuti me što nam momčad nije jača za dva ili tri igrača, za po jednog u svakoj liniji. No, najpotrebniji nam je strijelac, onaj od kojeg možemo očekivati više od deset pogodaka u sezoni - oslikao je stanje u momčadi predsjednik kluba Robert Špehar. Ima li kakvo rješenje na vidiku?

- Imam, Dino Špehar je naša velika vrijednost. Odmah da raščistim. Da, u pitanju je moj sin, ali nikad više o njemu neću govoriti i ne govorim ni sada kao sinu nego kao igraču Osijeka, kao onome koji je u klubu ponikao i čije su kvalitete neprijeporne - bez ikakva je ustručavanja kazao predsjednik Špehar.

Oni koji su gledali Špehara juniora suglasni su u ocjeni da se radi o “desetki”, o organizatoru i vođi, o strijelcu. Delikatno je, dakako, predsjedniku kluba govoriti o sinu igraču iako on već sada prodire k visinama. I Špehar je svjestan da će kolati ovakve i onakve priče. Samo, prestao se na njih obzirati, jer samo kaže ono što već mnogi znaju, a svi zainteresirani mogu i vidjeti.

- Jest da je mlad, ali njega imamo, ne moramo ga kupiti. Sve je ostalo u nadležnosti trenera seniora, Branka Karačića - kazao je predsjednik Robert Špehar.

A Dino Špehar je, po ocjenama svih, buduća nova bijelo-plava zvijezda. Eto, prošli je tjedan odigrao čak tri iznimno važne utakmice. Dvije kvalifikacijske za reprezentaciju U-17 i važnim, presudnim pogocima dao golem doprinos njenom uspjehu. Od ukupno četiri autor je tri. Mislilo se potom kako neće igrati u idućem prvenstvenom kolu Lige mladih, a igrao je i opet bio strijelac odlučujućeg pogotka. Možda će netko reći da je za njega još rano, ali za Dinu Špehara je - došlo vrijeme.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. svibanj 2024 10:27