Drago Sopta / Cropix
ŠIBENSKI ROCKY

Rukavina: Kazna? Drago mi je zbog djece...; Ademi: Ne mogu o toj temi pričati...

Drakonskom kaznom Rukavini i puno blažom za Ademija u Maksimiru su pitanje šakačkog obračuna stavili ad acta, ali i proglasili krivca
Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 16. studeni 2010. 20:47

ZAGREB - Da bi mogao održati trening, Vaha je u pomoć pozvao juniore. Tako su u utorak Šitum, Mihaljević, Jurjević, a priključio im se i Mateo Kovačić, zamijenili cijelu nisku “modrih” reprezentativaca. Nije bilo Moralesa, Beqiraja, Chage, Badelja... Malo dalje od prve momčadi krugove je oko igrališta nizao Ante Rukavina. Nije riječ o kazni nego o virozi koja ga je pokosila tijekom vikenda.

Viroza nakon kazne

- Tri dana nisam trenirao. Osjećam posljedice. Evo, sad se temperatura vratila - otkrio nam je Rukavina. “Šibenskoj šaci” ne ide u zadnje vrijeme; osim ove nazovimo karantene, dan ranije je ostao i bez 80 tisuća kuna. Zato što je udario Ademija klub ga je pošteno udario po džepu.

- Kazna? Drago mi je zbog djece - bio je kratak Rukavina. Ironija ili ne, nismo saznali, no ništa rječitiji na istu temu nije bio ni Ademi.

- Puno buke nizašto. Shvatite me.

Modrica koja je još uvijek vidljiva ispod oka sugerira suprotno. Jel’ se barem Rukavina ispričao, inzistirali smo.

Šake samo za rukovanje

- Ne mogu pričati o toj temi. Shvatite me.

Shvaćamo. U Maksimiru su tako priču o šakačkom obračunu stavili ad acta, ali i proglasili krivca. Rukavina će zasigurno ući u antologiju i u svlačionici Dinama će se šake koristiti isključivo kad se rukuje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 06:18