MODRI BRAZILAC

Sammir: Vjerujem da ću se u Lyonu iskupiti, da ću biti mnogo bolji nego protiv Reala!

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 25. rujan 2011. 00:09

Subota drukčija od uobičajenih. Sammir je nakon treninga u ruke uzeo kist, otkrio je kasnije, bilo mu je to prvi put u životu. Došao je u Novi Zagreb i u pothodniku između Zapruđa i Utrina, zajedno sa suigračima Ibanezom i Šitumom - bili su tu i gradonačelnik Bandić te cibosi Damjan Rudež i Tomislav Zubčić - pomogao akciju Radija Antene 'Za ljepši Zagreb’.

- Gledaj ga, to je Sammir! Ajmo dečko, dobar si, samo tako nastavi - poručila mu je starija gospođa, a Dinamova se 'desetka’ nasmiješila. Ne odlazi često ovako 'među narod’, moramo priznati iznimno je popularan...

- Ha, valjda sam nečime to zaslužio - rekao je ozbiljno, otkrivši da se nije puno toga promijenilo ulaskom u Ligu prvaka.

- I prije su me zaustavljali i tražili autogram i fotkanje, sve je više-manje isto kao i prije Lige prvaka. Ipak, drago mi je da je Dinamo opet popularan u Zagrebu - rekao je Sammir.

- Istina, teško smo došli do ta dva gola. U Lyonu ćemo morati zabiti iz prve prilike, jer, druga možda neće ni doći. To su velike utakmice i tu loša realizacija može biti kobna.

Navijače posebno zanima može li Dinamo biti jednako dobar i nadahnut kao protiv Reala. Tada je možda nedostajalo samo malo koncentracije da Modri uzmu i bod.

- Možemo ponoviti tu partiju, kako ne! S tim osjećajem i idemo u Lyon, vjerujem da možemo uzeti barem bod. Bio bi to uspjeh, svakako, ali mi odlazimo u Francusku sa željom u pobjedu. Protiv Reala pokazali smo da možemo, nedostajala je...

Utakmica protiv Lokomotive najavila je da je ponovno u 'pozitivnoj’ fazi, da bismo u Lyonu mogli gledati dr. Jekylla.

- Vjerujem da ću se u Lyonu iskupiti, da ću biti mnogo bolji no protiv Reala. Jer, svaka čast Lyonu, velika je to momčad, ali obrana Reala ipak je mnogo jača. Pepe, Carvalho, Ramos... Uf, o čemu pričamo!

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-a!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 12:29