Srđan Vrančić/CROPIX
OZLIJEĐENI BRAZILAC

Sammir zabrinuo i Zokija: 'Naravno da mi nije svejedno, da je suprotno, bilo bi ružno!'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 15. veljača 2012. 10:10

Sammir jučer opet nije trenirao. Ostao je u hotelu. Priča o Brazilcu već poprima oblik trakavice, možda vam je već i dosadno svakoga dana čitati o Sammirovim problemima. Međutim, s obzirom da se radi o igraču u kojeg je Dinamo već do sada uložio oko 4 milijuna eura, od kojeg se očekivao unosni transfer koji će napuniti blagajnu, njegov status je bitan, htio to netko priznati ili ne. U vrijeme dok je igrao dobro Dinamo je tražio 10 milijuna eura za njegove noge, sad bi pristao na mnogo manje, ali s vremenom su ponude za Brazilca presahnule, nema ih, stoje duboko u ladicama onih koji su svojevremeno bili zainteresirani.

Pitali smo sportskog direktora Zorana Mamića je li klub zabrinut za Sammira?

- Naravno da smo zabrinuti. Kako ne bismo bili? Da je suprotno, bilo bi ružno - kazao je mlađi Mamić.

A hoće li možda klub Sammira poslati u inozemstvo, u neku poznatu kliniku kako bi dobio 'drugo mišljenje’ kad se radi o njegovoj ozljedi?

- Nema za to potrebe. Naši liječnici su vrhunski, a također imaju najmoderniju tehnologiju za pretrage. Uostalom, kažu da ta ozljeda nije ništa strašno, te da će se izliječiti.

Ugovori na čekanju

A što kaže trener Čačić? Jučer je razgovarao sa Sammirom, prenio nam je detalje:

- Rekao je da ne želi trenirati jer ga boli. Zato je ostao u hotelu, da će vježbati ono što može. A može sve osim trčati. Naravno da ne konkurira za utakmicu s Istrom 1961 u Kupu. Ma, ne bi konkurirao niti da je drukčije, možda bi bio na klupi s obzirom da nije kompletno odradio dosadašnji dio priprema - kazao je Čačić.

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-A!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 02:21