Srđan Vrančić/CROPIX
TRENER MODRIH U ČUDU

Sammir zbog bolova prestao trenirati. Ante Čačić: 'Stvarno ne znam što bih rekao!'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 14. veljača 2012. 10:09

Dinamo je jučer poslijepodne doputovao u Rovinj, na završni dio priprema koje su se trebale odraditi u Zagrebu, ali zbog meteoroloških uvjeta ipak nisu. Vrijeme u Rovinju jučer je bilo sunčano, temperatura oko ništice, sve u svemu, u Istri je mnogo ljepše i ugodnije nego u Zagrebu.

Odmah po dolasku, trener Čačić je svoju ekspediciju odveo na trening, takav je bio plan. Na treningu se jedino nije pojavio Portugalac Tonel iz znanog razloga, u nedjelju je proklizao na ledu i snijegu, pa ga boli zadnja loža. Dok su ostali trenirali,Tonel je plivao u hotelskome bazenu i na treningu ga sigurno neće biti najmanje do srijede.

Čačić u čudu

Pripreme u Rovinju nisu dobro počele za Sammira. Brazilac je nakon 40 minuta napustio prvi trening Modrih u Istri. Naglo je prestao vježbati i sjeo pokraj ograde igrališta.

- Opet se žali na bol u tetivi - rekao nam je liječnik Dinama Ivica Smodek. Pitali smo što o svemu misli trener Ante Čačić, koji je u nedjelju kazao kako je Sammir apsolutno spreman za sve napore.

- Sad stvarno ne znam što bih vam rekao. U Portugalu je igrao 50 minuta, drugi dan smo imali trčanje 50 minuta bez stajanja, sve je to izdržao. Onda smo imali dva slobodna dana, a u nedjelju je opet trenirao. Sad ga eto opet boli i opet ne može. Ništa ne mogu konkretnije kazati dok ne sjednem i sve ne analiziram s liječnicima - kazao nam je Čačić šireći ruke.

Inače, prije puta za Rovinj, svi dinamovci su obavili obvezni liječnički pregled, nešto poput sistematskog koji podrazumijeva vađenje krvi i EKG.

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-a

Linker
28. travanj 2024 11:59