VOJKO BASIC/Cropix
NEKIMA NIJE SJELO

Sastanak na Poljudu nakon šoka: Potez ‘krvnika‘ izazvao zamjerke navijača, a igrači lajkali objavu

Kvintet najodgovornijih operativaca imat će još neko vrijeme analizirati stanje u momčadi
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 19. listopad 2020. 15:50

Emir Sahiti glasno je proslavio zgoditak Hajduku u dresu Šibenika, premda je posuđeni igrač Bijelih. Mnogi su mu navijači to zamjerili, ali s druge strane zanimljivo je da su čak i neki od aktualnih prvotimaca Bijelih čestitali Sahitiju "lajkom" na Instagramu ispod objave video prikaza njegovog pobjedničkog zgoditka na Poljudu.

Danas je Sahiti dosegao više od 1300 lajkova, a među čestitarima bili su igrači iz trenutnog kadra Bijelih, zatim oni koji se nalaze na raznim posudbama, te najviše onih koji su napustili Hajduk u proteklih godinu i pol dana, a dijelili su sa Sahitijem svlačionicu na Poljudu.

View this post on Instagram

⚽️?

A post shared by Emir Sahiti (@emirsahiti10) on

Savjetnik za struku Mario Stanić, sportski direktor Ivan Kepčija, trener Hari Vukas i njegov asistent Jurica Vučko zajedno sa predsjednikom u ostavci Marinom Brbićem razgovarali o porazu u ogledu sa Šibenikom.

Razgovore će nastaviti i sa igračima. Jasno je da pritom nema nikakvih odluka, ni kadrovskih ni stegovnih, jer čeka se novi predsjednik. Ali kvintet najodgovornijih operativaca imat će još neko vrijeme analizirati stanje u momčadi i pritom se dogovoriti s kakvim će izvješćem dočekati sljedećeg predsjednika. Puno posla.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. rujan 2024 06:18