Boris Kovacev / CROPIX
STRINIĆ OTPAO

Sastav za Argentinu: Leovac kreće od prve minute, Jedvaj i Leškovića čuvaju Messija

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 11. studeni 2014. 22:41

Konferencija za novinare izbornika Nike Kovača na stadionu West Hama kasnila je više od sat i pol. Trebala je biti prije treninga, pa je prebačena nakon treninga, ali i taj je kasnio zbog vozača autobusa koji je bio neupućen i nije na vrijeme došao po igrače.

- Drugi je autobus trebao dovesti igrače, na kraju smo se mi morali vratiti po njih – objasnio je Kovač organizacijske probleme.

Nakon toga je izrazio sumnju u to da će Ivan Strinić zbog udarca u rebra koji je zaradio u derbiju Dnjipra i Šahtara biti spreman za utakmicu.

- Teško diše, mislim da neće biti spreman.

Stoga će na lijevom beku debitirati Marin Leovac. Evo i početne postave: L. Kalinić – Vrsaljko, Jedvaj, Lešković, Leovac – Antolić, Badelj – Milić, Kovačić, Sharbini – Čop.

- Odmah nakon utakmice odlučit ću tko ide u Italiju, dečkima ću to reći na povratku u Zagreb.

Što je cilj ove utakmice?

- Pristup je najvažniji, to sam im naglasio. Vjerujem da možemo iznenaditi s pravim pristupom. Možda će i Argentina kombinirati. Uglavnom, vremena za uvježbavanje nismo imali previše. Jasno je da ćemo se više braniti, možda bi tako bilo i da su ovdje dečki koji su ostali u Zagrebu. Vjerujem u momke, ne predajemo se, a ne bi bilo loše da imamo raspoloženog vratara.

Alen Halilović priliku će dobiti u drugom poluvremenu.

- Mlad je momak, otišao je u Barcelonu i ima određenu kvalitetu. Ako sve bude išlo po planu, on i Kovačić odigrat će po 45 minuta.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 08:36