KRAĐA STOLJEĆA

Saznajte kako je Split Dinamu, Hajduku i Rijeci ukrao 'novog Rebića'!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. kolovoz 2014. 20:03

U crvenim dresovima nije bilo slabog pojedinca, apsolutno svi su protiv Čornomoreca ( 2:0 trijumf u prvoj utakmici trećeg pretkola Europske lige ) bili raspoloženi za igru, no 19-godišnji Marko Rog ostavio je mnoge otvorenih usta.

Normalno, mladi dečko iz Nedeljanca dosad je bio nepoznat široj javnosti, stigao je iz treće lige (NK Varaždin), a struku Splita osvojio je na prvu loptu. Trener Ivan Matić dao mu je povjerenje, hrabro ga je gurnuo u prvu postavu nakon što je već u nekoliko navrata oduševio ulascima s klupe.

- Žužuli imaju novoga Rebića! - klikću oduševljeni mediji, još će ovo ispasti krađa stoljeća, ispred nosa Dinamu, brži od Rijeke i Hajduka koji su kasno reagirali.

Što kaže Slaven Žužul? - Radili smo na njegovu dolasku lijepo i polako, šutjeli smo da ne bi netko doznao, ha, ha. Sada ste svi uživali u njemu, a ja sam siguran da će zbog njega ljudi dolaziti na naše utakmice.

Split ima veliki potencijal, njihova momčad je planski napravljena, selektirana i pripremljena. Najveći dobitak mogao bi biti 19-godišnji Marko Rog kojeg je sportski direktor Tonći Bašić izvukao iz šešira, a pred njim se, eto, otvara mogućnost da postane "novi Rebić", u igračkom i financijskom pogledu...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 10:48