Sibenik, 170410.Nogometna utakmica 26. kola HNL-a izmedju NK Sibenik i NK Hajduk.Na fotografiji: Danijel Subasic.Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
 Vladimir Dugandzic / CROPIX
WERDER ŽELI MALOČU

Senzacija na pomolu - Schalke nudi dva milijuna eura za Danijela Subašića?

Ozljeđen je Schalkeu prvi vratar Fahrmann, na vratima je mladi Lars Unnerstall, ali Schalke ima i nekoć slavnog Timu Hildebranda, koji doduše već dulje vrijeme nije u natjecateljskoj formi
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 24. siječanj 2012. 17:42

U ponedjeljak navečer iznenađujuće je zazvučala vijest da bi vratar Hajduka i hrvatske reprezentacije Danijel Subašić mogao promijeniti destinaciju i umjesto u Monaco otići u njemački Schalke!

Ozljeđen je Schalkeu prvi vratar Fahrmann, na vratima je mladi Lars Unnerstall, ali Schalke ima i nekoć slavnog Timu Hildebranda, koji doduše već dulje vrijeme nije u natjecateljskoj formi. Subašiću ugovor s Hajdukom ističe u lipnju ove godine, interesa za transfer očito ima, a ponuda Schalkea je prema nekim izvorima teška dva milijuna eura, no to će se vidjeti sljedećih dana.

Werder želi Maloču



Veliki se upitnik nadvio nad Marijom Maločom za kojeg je veliki interes pokazao njemački velikan Werder. Nakon što je prethodno drugi bundesligaš Kaiserslautern zagrizao za stopera “bijelih”, a potom se raspitivao i kijevski Dinamo, klub s Weserstadiona stupio je u kontakt s čelnicima kluba s Poljuda. Stvar se već zahuktala, a Maloča bi u transferu za koji se vjeruje da bi bio ukupno težak oko dva milijuna eura karijeru mogao nastaviti u momčadi trenera Thomasa Schaafa, trenutno petoplasiranom sastavu njemačkog prvenstva. Transfer u Kaiserslautern (navodna ponuda od oko 1,2 milijuna eura) je zapeo jer Hajduk od transfera svog stopera priželjkuje milijun eura što je nedovoljno s obzirom da se odšteta dijeli 60:40, no ako se radi o dva milijuna sve bi strane mogle biti zadovoljne.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 09:19