EPA/JAN WOITAS / EPA
KAKO JE OVO MOGUĆE?

SENZACIJA U SIROMAŠNOM HNL KLUBU Grcaju u neimaštini, a dovode bivšeg trenera njemačkih bundesligaša?!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. siječanj 2017. 21:40

Austrijski stručnjak Peter Pacult novi je trener hrvatskog prvoligaša Cibalije, tvrde pojedini strani mediji te slavonski portal sportalo.hr.

Pacult je renomirano strano ime, vodio je primjerice Munchen 1860, Dynamo Dresden, RB Leipzig i Karnten, a u Cibaliji će naslijediti Sinišu Sesara.

Ime ovog 57-godišnjeg stručnjaka se prvi put u hrvatskim medijima zavrtilo prije godinu i pol dana kada je figurirao kao trener Hajduka, ali se tadašnja uprava splitskog kluba odlučila za Damira Burića.

DRESDEN, GERMANY - MAY 03:  Peter Pacult, head coach of Dresden gestures during the the Second Bundesliga match between SG Dynamo Dresden and SC Paderborn 07 at Gluecksgas-Stadion on May 3, 2013 in Dresden, Germany.  (Photo by Boris Streubel/Bongarts/Getty Images)
Boris Streubel/Bongarts/Getty Images / Bongarts/Getty Images

Cibaliju je na početku sezone vodio Stanko Mršić, ali je dobio otkaz zbog slabih rezultata i neslaganja s čelništvom kluba.

Vinkovačka momčad zauzima posljednje 10. mjesto HNL-a s osam bodova, a dolazak Paculta predstavlja svojevrsnu senzaciju obzirom da nije tajna da Cibalia ima financijskih poteškoća i da su se igrači više puta žalili na neisplatu plaća.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 17:06