MIGUEL MEDINA
PREGOVARA SA SPLIĆANIMA

Senzacionalan transfer Hajduka na pomolu: Prvo stiže novi predsjednik pa - Alen Halilović!?

Najmlađi Vatreni u povijesti slobodan je igrač nakon što je do svoje 24. godine promijenio osam klubova
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 28. listopad 2020. 20:35

Alen Halilović u Hajduku? Da je ovakav naslov plasiran prije šest-sedam godina zvučao bi kao velika senzacija, jer talentirani je veznjak tada bio na meti “pola Europe”. Međutim, danas je već druga priča.

Bivši reprezentativac, dapače, najmlađi Vatreni u povijesti, slobodan je igrač nakon što je do svoje 24. godine promijenio osam klubova. Iz Dinama u Barcelonu, pa zatim na posudbu u Sporting Gijon koju je slijedio HSV-ov otkup ugovora i nova posudba u Las Palmas nakon koje je prešao u Milan.

image
MATTEO CIAMBELLI

Iz Rossonera otišao je na dvije posudbe, u Standard i Heerenveen, a potom potpisao i raskid ugovora s Milanom. Od 5. listopada je slobodan igrač, nema odštete i traži novu mogućnost za oživljavanje karijere. Može li taj presudni korak napraviti u Hajduku nećemo znati dok Bijeli ne izaberu predsjednika. Svi kadrovski poslovi stoje dok se ne izabere Brbićev nasljednik, samo se utakmice igraju.

No, vratimo se Haliloviću. Razvidno je da postoji interes za razgovorom s obje strane, igračeve i Hajdukove. Kakav će biti finale intrigantne priče, trebali bismo saznati već sljedećeg tjedna kada bi Hajduk konačno mogao dobiti predsjednika nakon tri i pol mjeseca od ostavke Brbića.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 06:41