Ronald Goršić/CROPIX
PROBLEMI ZA JURČIĆA

Šimunić izgubljen do kraja jeseni, ozljeda mišića vodi ga fizioterapeutu u Berlin!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 25. studeni 2011. 09:52

Josip Šimunić vjerojatno je izgubljen do kraja polusezone! Jučer je Dinamov i hrvatski reprezentativni stoper napravio magnetsku rezonancu, a nakon toga krenuo rezervirati avionsku kartu za Berlin. Odlazi Šimunić k reprezentativnom fizioterapeutu Thomasu Sennewaldu, koji bi mu trebao sanirati ozljedu mišića lista. Sennewald je njegov dugogodišnji fizioterapeut, pa je logično da Šimunić svoj problem s ozljedom želi riješiti u Njemačkoj.

Sredinom sljedećeg tjedna u klubu će imati više informacija o stanju Šimunićeve ozljede, ali kako sada stvari stoje, te s obzirom da modri i reprezentativni branič odlazi u Berlin te neće trenirati, sasvim je logično očekivati da do kraja ove sezone, u prvenstvenim utakmicama s Interom iz Zaprešića i Cibalijom, kao i protiv Olympiquea Lyona u posljednjem kolu skupine D Lige prvaka, više neće konkurirati za momčad.

Šimunićeve posljednje utakmice dogodile su se protiv Turske u doigravanju za Europsko prvenstvo 2012. godine, a nakon izborene vize za Poljsku & Ukrajinu preskočio je i Split u Parku mladeži, kao i Real Madrid na Santiagu Bernabeuu.

U međuvremenu, drugi Dinamov reprezentativni branič Šime Vrsaljko jučer je prvi put nakon ozljede odradio trening s punim kapacitetom. Pitali smo trenera Krunoslava Jurčića znači li taj podatak da će konkurirati već za nedjeljni ogled sa Žutima u Zaprešiću?

- Vrsaljko je zdrav, ali sad mora odraditi neke treninge s momčadi. Njegova spremnost nije u pitanju - kazao je Jurčić.

Dakle, Šime bi trebao kandidirati za sudar s dečkima iz Zaprešića. Kad smo već kod tog ogleda, evo što kaže Dinamov trener...

- Gledao sam Interovu utakmicu s Varaždinom. Djelovali su življe nego recimo protiv Splita. Protiv Varaždina su primali jeftine golove, ali nisu mi izgledali tako loše. Ako se sjetimo prve maksimirske utakmice, s njima smo imali mnogo problema. Upitni su i vremenski uvjeti, tko zna kakav će biti travnjak - pita se Jurčić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 19:45