Duje Klarić/Cropix
'ISTINOM DO GOLA'

Šimunić: Malešove izjave su me pogodile, nikad mu nisam obećao dolazak u Hajduk

Josip Šimunić gostovao je u emisiji Zdarvka Reića 'Istinom do gola' i još jednom ispričao što se događalo u posljednjim danima prijelaznog roka
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. listopad 2011. 00:03

Josip Šimunić gostovao je u emisiji Zdarvka Reića 'Istinom do gola' i još jednom ispričao što se događalo u posljednjim danima prijelaznog roka kada je potpisao za Dinamo i kada je predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš optužio hrvatskog reprezentativca da ga je izigrao.

- Kada sam vidio da me nema na 'mapi' u Hoffenheimu, odmah sam svom menadžeru Ramadaniju rekao da mi pronađe izlaz iz te situacije i da u obzir dolaze samo Hajduk i Dinamo. Splićanima se nisam obećao, odnosno nikome nisam ništa obećao. Mogu potvrditi da poznajem Maleša, ali mu nikada nisam dao ruku i obećao svoj prelazak u Hajduk. Na kraju su me riječi predsjednika Maleša jakom pogodile - rekao je Šimunić negiravši da je oduvijek navijač Hajduka.

- Volim sve hrvatske klubove!

Što se tiče kontakta s Mamićima, Joe je rekao da se prvi put susreo s njima na kraju prošle sezone, i tona u Zračnoj luci u Frankfurtu. O svom prvom derbiju na Poljudu, Joe je kazao:

- Znamo sam da će mi zviždati, ali to meni dođe kao kompliment. Jedino ne mogu razumjeti ljude koji me psuju, spominju moje roditelje, samo zbog jedne moje odluke. Ipak, atmosfera je bila prekrasna, mislim da u karijeri nisam doživio sličnu - zaključio je Šimunić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 15:02