Drago Sopta / Cropix
ZAVRŠILO 3-0 UMJESTO 2-0!?

Sinovčić: Baš me zanimaju imena onih koji su primili novac. I da li su vratili lovu...

'Ono što bih ja itekako volio doznati jesu li oni koji su dali eure njih primili natrag jer rezultat nije pogođen. Kako sam pročitao, kladili su se na 2:0, a završilo je 3:0'
Piše: Bernard PalekaObjavljeno: 02. ožujak 2011. 23:19

Ponovno se o Zadru govori kao o klubu koji je sudjelovao u namještanju. Na suđenju u Bochumu, kako je objavio Deutsche Welle, pod sumnjom je i utakmica Zadar - Hajduk odigrana 26. travnja 2009., kad je bilo 3:0 za Splićane. Spominje se, između ostaloga, da je čak pet igrača Zadra 'podmazano’ da bi štelali rezultat.

- Ono što bih ja itekako volio doznati jesu li oni koji su dali eure njih primili natrag jer rezultat nije pogođen. Kako sam pročitao, kladili su se na 2:0, a završilo je 3:0. U ranijim istupima čak su govorili o drugom, još nižem omjeru. Baš bih volio znati na što su se kladili kao i imena onih koji su primili novac. Ako znaju tko su, neka kažu i neka ih odvedu gdje već treba - energičan je Reno Sinovčić, vanjski suradnik u NK Zadar.

U klubu službeno o najnovijim vijestima iz Bochuma ne znaju ništa.

- Svjedoci smo da se svako malo pojavi neko novo razmišljanje, gledanje, praćenje i slično. Neka već jednom kažu nešto konkretno u čemu je to sudjelovao netko iz našeg kluba - zaključuje Sinovčić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 05:58