Vladimir Dugandžić/CROPIX
JEDNA, ALI VRIJEDNA...

Sinovčić: Hajduk je predložio devet točaka Tomasovljeva ugovora, a mi samo jednu...

'Ako me pitate za predviđanje raspleta,sada ne mogu ništa posebno reći. Osim što mogu ponoviti ono što sam i nekidan rekao, da se nadam da će prevladati razum'
Piše: Bernard PalekaObjavljeno: 28. veljača 2012. 19:03

I jučer je Reno Sinovčić, zastupnik Marina Tomasova, kazao da ne vidi nikakvog razloga za bilo kakve "posebne mjere" kad je u pitanju ugovor Marina Tomasova s Hajdukom.

- Od deset točaka toga ugovora, koji Hajdukov Nadzorni odbor ne želi potvrditi, čak devet je predložio Hajduk, a druga strana jednu. Dakle, Tomasov nije tražio ni da bude kapetan, ni golemi novac, ni neke druge posebne uvjete. Iz Hajduka su rekli "Tomasov je budućnost", predložili novac, predložili druge stvari i to je i prihvaćeno i potpisano. Ako je nekomu stalo, mi taj ugovor možemo podastrti javnosti - kaže Sinovčić.

A uvjet o najmanje 70 posto odigranih utakmica?

- Riječ je o tomu da je dobro podsjetiti se kako su u Hajduku u bližoj prošlosti prolazili neki igrači, čak i neki koji su bili kapetani. Zašto to govorim? Zato što sam u jednom trenu pitao tko će jamčiti ugovor kakav jest ako se u Hajduku, naprimjer, promijeni NO? To jest, može li današnji Nadzorni odbor reći da Tomasovljev ugovor neće doći "pod čekić" ako se promijeni NO? Dobili smo odgovor da ne. U redu, onda nek' tih 70 posto, kad je već Tomasov budućnost, najbolji itd., nek' to bude svojevrsna zaštita. Ugovor je ispisan, Hajduk ga je dostavio igraču, on je potpisao i sad, evo, Nadzorni odbor ne želi to potvrditi. Ako me pitate za predviđanje raspleta, u ovom trenu ne mogu ništa posebno reći. Osim što mogu ponoviti ono što sam i nekidan rekao, da se nadam da će prevladati razum.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 23:29