RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
Potvrdili iz Maksimira

Sjajne vijesti za Dinamo, jedan od najboljih igrača i novi Vatreni potpisao ugovor: ‘Tu je moj dom!‘

‘Neke rezultate i postignuća, kako individualna tako i momčadska, ću pamtiti do kraja života...‘
Piše: SNObjavljeno: 05. veljača 2021. 15:46

Jedan od najboljih Dinamovih nogometaša Mislav Oršić potpisao je produljenje ugovora s Modrima.

'Popularni je krilni napadač u petak poslijepodne potpisao novi višegodišnji ugovor s Dinamom!", pohvalili su se iz Maksimira.

Oršić je u Dinamo stigao na ljeto 2018. godine. Tada je svojem treneru u Ulasnu pojasnio: "Zagreb je moj grad, Dinamo je moj klub i san mi je igrati u Dinamu."

Do ovoga je trenutka s plavima osvojio dva naslova prvaka, jedan Superkup, igrao u skupini Lige prvaka i dvaput dočekao proljeće u Europa ligi. Upisao je 115 nastupa u službenim utakmicama uz 45 pogodaka. Sa 13 postignutih pogodaka trenutačno dijeli treće mjesto povijesne ljestvice najboljih Dinamovih strijelaca u Uefinim natjecanjima. Rekorderi Slaven Zambata i Igor Cvitanović postigli su po 15 golova, a 13 su, uz Oršića, zabili i El Arabi Hilal Soudani i Sammir. Igrama u dresu Dinama izborio je i poziv u hrvatsku reprezentaciju za koju je debitirao u rujnu 2019. protiv Azerbajdžana.

"Sretan sam i ponosan zbog potpisa novog ugovora. Isto tako sretan sam što će moja budućnost i dalje biti u dresu Dinama. Nadam se i vjerujem da ćemo nastaviti s dobrim rezultatima ove godine i u nadolazećem razdoblju. U Dinamu se osjećam kao doma, prošao sam brojne sjajne trenutke s klubom. Neke rezultate i postignuća, kako individualna tako i momčadska, ću pamtiti do kraja života. Veselim se svemu što je dalje pred nama - rekao je Oršić nakon potpisa novog ugovora, stoji na službenoj web-stranici kluba.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. travanj 2024 00:43