Ronald Goršić / Cropix
OBOJICA SUSPENDIRANI

SKANDAL U MAKSIMIRU Ante Rukavina istukao svog Šibenčanina Arijana Ademija!

Navodno je nakon već spomenutog ogleda sa Zadranima došlo do svađe između Ademija i Rukavine, navodno je Rukavina prvi udario Ademija, onda mu je ovaj uzvratio
Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 10. studeni 2010. 20:23

ZAGREB - Razmirice na travnjaku u utakmici sa Zadrom, šibenski duet u dresu Dinama Ante Rukavina i Arijan Ademi riješio je šakačkim obračunom u svlačionici nakon utakmice.

Potvrdu za vijest koja je službeno još uvijek u statusu “navodno”, dobili smo iz nekoliko izvora bliskih klubu koji navode da je Arijan Ademi izvukao deblji kraj u tom sukobu. Prije nego što su suigrači skočili da ih razdvoje, Ruki je mlađeg sugrađanina šakom udario u lice.

Da se nešto iza brda valja moglo se naslutiti na jutarnjem treningu u srijedu, kada je spomenuti dvojac istrčavao trkačke dionice odvojeno od ostatka momčadi. Osim toga, na licu Arijana Ademija mogla se primijetiti “šljiva” ispod oka.

- Dobio sam udarac laktom u utakmici sa Zadrom - opravdao se Ademi, a Ruki je odvojenost od suigrača pravdao ozljedom:

- Nešto me zateže u nozi pa možda preskočim utakmicu protiv Splita u subotu - otkrio je nakon treninga napadač Dinama i najskuplje pojačanje u ljetnom prijelaznom roku.

Zatezalo Rukavinu nešto ili ne, Park mladeži zasigurno neće vidjeti jer su obojica suspendirani zbog obračuna.

Neki tvrde da je Vahid Halilhodžić već u nedjelju najavio rigorozne kazne za obojicu. Potom se trener Dinama predomislio i htio kazniti samo Rukavinu, ali se na kraju odlučio na suspenziju koja će biti popraćena kaznom koja igrače ipak najviše boli. Onom novčanom.

U službenom Dinamu za sada vlada omerta, iliti zakon šutnje.

- Znam zašto me zovete, ali trenutačno nemamo službenu reakciju. Suspenzija? Za sada ništa. U četvrtak ćemo imati nešto konkretnije - rekli su nam iz Dinamova PR-a.

Sukob među igračima koji dijele istu svlačionicu nije novost. Uostalom, prije nekoliko dana nešto se slično dogodilo na treningu Milana, kada su se potukli Zlatan Ibrahimović i Oguchija Onyewu. Kada su tenzije na visokoj razini, a u Dinamu je takva situacija gotovo prirodno okruženje, sukob i nije neka posebna novost. Toga je svjestan i trener Halilhodžić, koji bi, ako tenzije kanalizira u pravome smjeru, mogao izvući i neku korist od takvog stanja.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. svibanj 2024 12:27