Karlovac, 031010.1. liga NHL, Karlovac - Hajduk.Na slici: Ante Vukusic (13) za 0:1Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
 Bruno Konjevic / CROPIX
TALIJANI DOŠLI PO ANTU

Skaut Rome na jadranskom derbiju! I rimski gigant stao u red u utrci za Vukušića

Utakmica s Rijekom nije privukla osobito velik broj menadžera, ali ipak je sliku bitno popravio skaut Rome koji je došao pogledati prvog golgetera HNL-a
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 03. travanj 2011. 19:49

Na tribinama poljudskog stadiona utakmica s Rijekom nije privukla osobito velik broj menadžera, ali ipak je sliku bitno popravio skaut Rome koji je došao pogledati prvog golgetera HNL-a, 19-godišnjeg Antu Vukušića. Nakon Zenita , Vukušić je pobudio i zanimanje Rome. Ako na tribinama nije bilo skauta, bilo je igrača Bijelih. Ahmad Sharbini, Sačer, Džoni, Oremuš, Bulku...,… svi su se smjestili u A loži odakle su promatrali dvoboj s Rijekom.

Za neke nije bilo mjesta u zapisniku, međutim, na klupi se ipak primijetila novost. Po prvi put je u kadru 18 bio Milić, ali ne Hrvoje, kojeg se proteklih dana spominjalo kao moguću prinovu Bijelih, nego kadet Antonio. Stoper iz omladinskog pogona Bijelih, koji je prošloga mjeseca navršio 17 godina, s Vučevićevom ekipom bio je ove zime na pripremama u Turskoj .

Struka Hajduka smatra Milića jednim od najboljih igrača generacije 1993/94., a osim uloge stopera, treneri u omladinskom pogonu koriste ga i na poziciji zadnjeg veznog te lijevog beka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 10:43