foto: Roni Brmalj / Novi list / CROPIX
VELIKO SRCE

SKUP LEGENDI NA RUJEVICI Okršaj veterana Intera i Rijeke: Zanetti i društvo odigrali za djecu

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 13. travanj 2016. 20:58

Veterani Intera iz Milana i Rijeke za djecu su odigrali humanitarnu utakmicu na Rujevici pred oko 2500 tisuće gledatelja. Gosti su poveli u prvom poluvremenu pogotkom Alessandra Bianchija, a za konačnih 1:1 zabio je Edo Flego.

Rujevica je tako imala priliku uživo gledati legenede poput Javiera Zanettija , Dejana Stankovića i Giorgosa Karagounisa, dok su za Rijeku odigrali velikani poput Mladena Mladenovića, Daniela Šarića i Elvisa Brajkovića.

Utakmica je organizirana s ciljem prikupljanja sredstava za Udrugu DIRA, obitelji djece s poteškoćama u razvoju.

Utakmica je organizirana s ciljem prikupljanja sredstava za Udrugu DIRA, obitelji djece s poteškoćama u razvoju. Ova utakmica je prvo događanje u sklopu humanitarne manifestacije "Sve za djecu - Kao kap vode na dlanu", kojoj je cilj prikupiti najmanje 500.000 nužnih kuna za uređenje i opremanje prostranijeg i prilagođenijeg prostora za djelovanje riječke udruge DIRA.

Related content

Stefan Ristovski zauzeo je u utorak navečer svoje mjesto na tribinama Rujevice i uživao u ogledu veterana Rijeke i Intera. Nije otkrio hoće li imati što reći pomoćnom treneru Vjekoslavu Miletiću za igru protiv Nerazzurra, ali je zato bez zadrške istaknuo tko ga je oduševio.

- Kada sam vidio Zanettija kako igra, odmah sam pomislio da bi bez problema mogao i dalje aktivno igrati. Ne samo on, nego i Karagounis, Carbone... Vidi se odmah da su bili veliki igrači, ali impresionirao me njihov pristup i kako su fizički spremni - kaže Stefan Ristovski, desni branič Rijeke.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 16:15