Foto: Tom Dubravec / CROPIX
RUŠENJE TRADICIJE

SLABA TOČKA ŽELJKA KOPIĆA Pobjeđivao je Dinamo, Rijeku, Osijek, osvojio je Maksimir, Rujevicu i Gradski vrt, ali ovo mu je 'crna mačka'

Piše: Frane VulasObjavljeno: 29. travanj 2018. 10:54

Pobjeđivao je ove sezone Dinamo, Rijeku, Osijek (u kupu), osvojio je i Maksimir, i Rujevicu i Gradski vrt. Doveo je Hajduk do finala kupa, do prije tjedan dana "bijele" je držao u borbi za titulu prvaka, a nakon što je momčad preuzeo jesenas u vrlo teškoj situaciji, prenosi Slobodna Dalmacija.

Međutim, Željku Kopiću nešto je ostala do danas nerješiva zagonetka u ovoj sezoni. Nije slavio ove sezone u utakmici Hajduk – Slaven Belupo, dapače nije osvojio ni bod, niti su u tim susretima njegove momčadi dale gol!

Split, 070418. 
Stadion u Poljudu. 
Utakmica 28.kola Hrvatski telekom 1.HNL Hajduk-Lokomotiva. 
Na fotografiji:  Zeljko Kopic trener Hajduka.
Foto: Vojko Basic / CROPIX
Foto: Vojko Basic / CROPIX

Šalu na stranu, ali aktualni trener Hajduka koji je na početku ove sezone vodio "farmaceute" zaista još nije u ovoj sezoni slavio u ogledima splitskog i koprivničkog sastava. Bez obzira na kojoj je klupi sjedio, nije okusio slast trijumfa. U prvom ogledu odigranom u kolovozu na Poljudu Hajduk tadašnjeg trenera Joana Carrilla slavio je 1:0 protiv Slavena.

Krajem listopada pred drugi međusobni ogled ova dva kluba Kopić je smijenjen u Belupu, a u Koprivnici je završilo 0:0. Nakon idućeg kola i domaćeg poraza od Rudeša (2:3) "odletio" je potom i Carrillo, a na klupu "bijelih" sjeo je baš Kopić. I ukupno napravio jako dobar posao. Ali, avaj, nije ni s Hajdukom uspio slaviti protiv Slaven Belupa. Kopićev bivši klub slavio je na Poljudu 24. veljače, bilo je 0:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 11:10