Ronald Goršić/CROPIX
UKRAJINSKI MEDIJI TVRDE

Slaven Bilić prvi kandidat za klupu Dnjipra, u igri i Cico Kranjčar, Van Gaal i Del Neri!

Među pokerom stručnjaka kojima se daju najveći izgledi, izvanredno kotiraju Slaven Bilić i Zlatko Kranjčar. Njihovi oponenti su Louis van Gaal i Luigi del Neri
Piše: Davor BurazinObjavljeno: 25. kolovoz 2011. 15:03

Ukrajinske novine i portali posljednjih su se dana raspisali o krizi u trećem po snazi i novcu domaćem klubu Dnjipru (ispred su još uvijek nedodirljivi Šahtar i kijevski Dynamo) koji je hrvatskoj nogometnoj javnosti postao vrlo interesantan ove godine najprije angažmanom Ivana Strinića, a potom i Nikole Kalinića (ne treba zaboraviti ni Mladena Bartulovića koji je na posudbi u Kryvbasu). Dnjipro je loše startao u sezonu, nakon 0:0 kod Volyna tek je na 9. mjestu s devet bodova iz sedam utakmica, dok je plasman u skupinu Europske lige dospio u sferu znanstvene fantastike porazom 0:3 u prvoj utakmici na Craven Cottageu od Fulhama.

Bogati predsjednik Igor Kalamojski već je na rubu živaca, a treneru Juandeu Ramosu ozbiljno se trese stolica i vrlo je lako moguće da neće doživjeti proslavu godišnjice dolaska u Dnjipropetrovsk. Ako Dnjipro ne pokaže barem nekakve znakove izlaska iz krize, Ramos bi mogao dobiti otkaz. Kalamojski je ispunio sve njegove želje, potrošio na pojačanja brdo novca i nikako mu se ne sviđa aktualno stanje.

Za ukrajinske medije Ramos je već bivši i otvoreno se kalkulira s imenima trenera koji bi ga mogli naslijediti. Kako novac za Dnjipro nije nikakav problem, u igri su odreda poznati i priznati treneri. Među pokerom stručnjaka kojima se daju najveći izgledi, izvanredno kotiraju Slaven Bilić i Zlatko Kranjčar. Njihovi oponenti su Louis van Gaal i Luigi del Neri, s tim da hrvatski izbornik najbolje kotira, ali s napomenom da Dnjipro može preuzeti tek u ljeto 2012. nakon Eura.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 06:19