Drago Sopta/Cropix
UGOVOR JE FORMALNOST

'Slučaj Tomasov': Maleš i Sinovčić se dogovorili, ali čeka se još potvrda NO-a!

Piše: Mario VelićObjavljeno: 14. veljača 2012. 14:10

Marin Tomasov sve je dogovorio oko uvjeta produženja suradnje s Hajdukom, no ugovora još nema, odnosno, nije potvrđen. Nisu posrijedi nikakvi problemi, dogovor kojeg su njegov savjetnik Reno Sinovčić i predsjednik Bijelih Hrvoje Maleš postigli je savim jasan i konačan. No, na Poljudu stvari ne funkcioniraju tako jednostavno, predsjedniku su ruke djelomično vezane, ne može on sasvim samostalno raditi.

Hajduk je ipak dioničko društvo pa prema važećim propisima svaki ugovor kojeg je predsjednik Uprave postigao, a duži je od godine i pol dana te vredniji od pola milijuna kuna, mora mu potvrditi Nadzorni odbor kluba koji se još nije sastao. A Tomasov ih mora čekati, njegov dogovor premašuje oba ograničenja. S Hajdukom je dogovorio nove dvije godine suradnje, druge stavke ostale su iste kao I u prethodnom ugovoru, tako i zarada od 180 tisuća eura godišnje.

Da je sve u najboljem redu potvrđuje i činjenica da Tomasov trenira s ostatkom momčadi, ne bi bio tu da dogovor nije postignut. Baš zbog prvotnih problema oko ugovora Marin je propustio prvi dio priprema, potom i odlazak u Tursku, no čvrsti stisak ruke nakon razgovora Maleša i Sinovčića odmah ga je vratio u kadar. A kada će ugovor zaživjeti zapravo je samo formalnost, procedura koja se mora poštovati.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 04:27