Ardian Ismajli
 SRDJAN VRANCIC/CROPIX
Pale i oproštajne poruke

Službeno je: Hajduk prodao stopera u Serie A, evo koliko bi na Poljudu trebali zaraditi

Za Hajduk je ukupno odigrao 93 službene utakmice u kojima je postigao dva pogotka
Piše: SNObjavljeno: 14. rujan 2020. 16:38

Vijest koju smo ranije najavljivali danas je dobila i službenu potvrdu.

Ardian Ismajli od danas više nije igrač Hajduka i karijeru nastavlja u redovima talijanskog prvoligaša Spezije.

Vijest je službenu potvrdu dobila na Hajdukovoj web-stranici, a iako nije objavljena točna visina odštete koju je klub za njega dobio, nagađa se o svoti od tri milijuna eura u transferu koji bi se trebao dijeliti 90:10 u korist kluba.

Za Hajduk je Ismajli ukupno odigrao 93 službene utakmice u kojima je postigao dva pogotka, od čega se 82 puta našao u početnom sastavu. Debitirao je kod trenera Damira Burića u svibnju 2016. godine u gostujućoj pobjedi protiv Zagreba. Posljednji nastup imao je protiv Slaven Belupa.

"Ismi zahvaljujemo na svemu što je pružio u bijelom dresu i želimo mu puno sreće i uspjeha u daljnoj karijeri", poručili su Ismajliju iz Hajduka.

Oglasio se i sam Ismajli.

"Želio bih od srca zahvaliti svim ljudima u Hajduku koje sam upoznao u ovih 5 godina. Hvala im na svemu što su učinili i za način na koji su se ophodili prema meni. Pomogli su mi da se razvijem kao igrač i kao osoba. Nikad neću zaboraviti Hajduk i Torcidu, najbolji klub i navijače u ovom dijelu Europe. Hajduku od sveg srca želim da se vrati na vrh, tamo gdje mu je i mjesto. Nadam se da ću se jednog dana vratiti u Hajduk, a zauvijek ću biti hajdukovac", poručio je Ismajli.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 14:50