Jordan Diakiese screenshot
 SCREENSHOT YOUTUBE
NAŠI LIJEČNICI REKLI - STOP

SN doznaje: Preminuli nogometaš nije mogao igrati u Hrvatskoj zbog velikog zdravstvenog problema!

Tragično preminuli desni bek bio bi veliko pojačanje za Rudeš, no postojao je puno veći problem.
Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 22. svibanj 2020. 19:19

Jučer poslijepodne u Parizu je šokantno preminuo 24-godišnji Jordan Diakiese, nekadašnji igrač PSG-a i mlade francuske reprezentacije, koji je prije dvije godine bio i član Rudeša, ali nije upisao službeni nastup.

Ne zato što nije bio dobar, dapače, ovaj desni bek bio bi veliko pojačanje za tadašnjeg prvoligaša u sezoni 2018./19. No postojao je puno veći problem.

Jordan Diakiese nije prošao liječnički pregled zbog problema sa srcem!

Za sada nije poznato što je uzrokovalo tragičnu smrt mladog francuskog sportaša s korijenima iz DR Kongo i je li smrt povezana sa srčanim problemima.

U Rudeš je kao desni bek stigao iz švicarskog Chaux de Fondsa, a nakon odlaska iz Zagreba od prošlog ljeta igrao je za francuskog petoligaša pod nazivom Furiani-Agliani. “Naš klub je u žalosti nakon što smo čuli da je naš igrač Jordan D. u četvrtak preminuo. Stigao je u klub u srpnju prošle godine i taj fantastični klinac bio je pobjednik na terenu i izvan njega.

Uvijek nasmiješen, povučen i radišan, vrlo brzo se adaptirao. Naše misli su s njegovom obitelji, prijateljima i voljenima”, napisali su ljudi iz Jordanova posljednjeg kluba u karijeri. U nogometnoj školi PSG-a igrao je Diakiese s Presnelom Kimpembeom i Kingsleyem Comanom, a klub je napustio 2015. godine.

“Nikad te nećemo zaboraviti Jordane. Rođen u Parizu, u klupsku akademiju stigao je s 13 godina i ostavio isključivo dobra sjećanja svojim trenerima i suigračima. S velikom tugom primili smo vijest o njegovoj smrti. PSG izražava sućut njegovoj obitelji, prijateljima i njegovom klubu”, objavio je PSG.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 07:31