KRISTOF VAN ACCOM Belga Via Afp
ČEKA SE TEK POTVRDA

SN doznaju - Dinamo dobiva veliko pojačanje! Postignut je dogovor, bivši igrač Modrih vraća se u Maksimir

Prema svemu sudeći Dinamo bi uskoro mogao dobiti vrlo zvučno pojačanje
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 07. lipanj 2021. 23:56

Duje Čop na korak je do povratka u Dinamo! Prema informacijama koje su se pojavile u ponedjeljak navečer, ostali su tek detalji, usmeni dogovor je postignut i ako se ništa ne promijeni i ne izjalovi, Čop će ovih dana, potpisati ugovor s Modrima.

Damir Krznar s njim računa već od prvog dana priprema, od petka 11. lipnja. Čop će, ako se ništa drastično ne promijeni, s Dinamom u Sloveniju i u borbu za mjesto u napadu za prve europske ispite u novoj sezoni. Iako trenutačno Krznar formalno ima na raspolaganju četvoricu napadača, Petkovića, Gavranovića, Andrića i Kulenovića, ipak su u Maksimiru odlučili vratiti i Duju Čopa, što može značiti i da se neki od spomenutih neće još dugo zadržati u Dinamu.

Čop dolazi kao slobodan igrač, istekao mu je nedavno ugovor s belgijskim Standardom iz Liegea. U Dinamu je, pak, uspješno igrao dvije i pol sezone, u 110 utakmica zabio je ukupno 60 golova, bio je i najbolji strijelac lige u sezoni 2013./2014. sa 22 gola u HNL-u, odigrao je i 14 utakmica za reprezentaciju i zabio dva gola.

Iako u prijelaznom roku ništa ne treba isključiti, izvjesni dolazak Čopa vjerojatno znači da je Dinamo odustao od drugih napadačkih opcija poput Denija Jurića ili Taichija Hare, koji su se spominjali zadnjih tjedana u Maksimiru.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 15:19