Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX
NEZADOVOLJAN SUĐENJEM

ŠOKANTNE TVRDNJE RIJEKINE VEDETE 'Nije normalno da sudac psuje majku mom suigraču. Tko će nas zaštititi? Kome se obratiti?!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. prosinac 2016. 09:59

Nogometaš Rijeke Franko Andrijašević je nedavno propustio tri utakmice zbog vrijeđanja suca poslije jedne utakmice HNL-a, a sada izlazi sa neočekivanim vijestima iz svlačionice. Naime, Andrijašević tvrdi da je Ante Vučemilović-Šimunović, sudac utakmice Dinamo-Rijeka iz prošlog kola, vrijeđao njegovog suigrača.

- Nije normalno da sudac na derbiju psuje majku Ristovskom i pokaže mu žuti jer ga je ovaj samo pitao hoće li suditi kraj jer je istekla nadoknada. Rile je dobar dečko pa o tome ne želi javno govoriti, ali meni je to neshvatljivo. Tko će zaštititi nas igrače? Kome se obratiti? Disciplinskom sucu? Svi će reći, a gdje su ti dokazi? Svjesni smo da će takvih provokacija biti sve više," rekao je Franko Andrijašević za Novi list i zaključio.

- Do prije nekoliko bili smo najkorektnija momčad po broju prekršaja i kartona, a igrali smo jednako agresivno kao do sada. Odjedanput nam sude sve te prekršaje, dobivamo žute i crvene kartone... Teško je tako igrati. Činjenica je da su naglo počeli suditi protiv nas i znali smo da će prije ili kasnije doći do toga - kaže veznjak Rijeke.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 04:53