Željko Hajdinjak/CROPIX
SPAS U ZADNJI ČAS?

Solomun preuzima Varaždin i dovodi investitora koji će uložiti čak 50 milijuna kuna?

Bivši dopredsjednik Boris Solomun već je javno istaknuo kandidaturu za predsjednika kluba najavivši da će u kratkom roku, ako treba i vlastitim novcem, dogovoriti nagodbe s vjerovnicima koji su suspendirali klub
Piše: Luka ŠpacObjavljeno: 27. veljača 2012. 20:37

Nasljednika Zlatka Horvata nećemo morati dugo čekati. Bivši dopredsjednik Boris Solomun već je javno istaknuo kandidaturu za predsjednika kluba najavivši da će u kratkom roku, ako treba i vlastitim novcem, dogovoriti nagodbe s vjerovnicima koji su suspendirali klub.

Najavio je također i da “u rukavu” ima velikog investitora, jednu veliku europsku aviokompaniju, koja je spremna uložiti čak 50 milijuna kuna u klub. Solomun će u srijedu svoj program predstaviti članovima Skupštine kluba na izvanrednoj sjednici. Njegovo imenovanje na mjesto predsjednika trebalo bi biti samo pitanje formalnosti jer je već dobio podršku Grada Varaždina, Varaždinske županije, Udruge navijača White Stones i jednog od najvećih sponzora, Privredne banke Zagreb, te tako može računati na više od 50 posto glasova svih skupštinara.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. lipanj 2024 05:15