PRATI LUKU U STOPU

Special One u Maksimiru: Mourinho dolazi u Zagreb na dvoboj Hrvatske i Makedonije

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 04. rujan 2012. 23:53

Jose Mourinho dolazi u petak u Zagreb na utakmicu Hrvatska - Makedonija. Trener Reala prihvatio je poziv HNS-a da na jedan dan bude gost glavnog grada Hrvatske. Mourinho će susret pratiti iz glavne, svečane lože koja je predviđena za goste najvišeg ranga i vodeće ljude nacionalnih organizacija.

- Od svih utakmica koje se igraju u petak Mourinho je izabrao našu što je golemi komplimet našem Luki Modriću kojeg će doći uživo pogledati, ali i pokazatelj da je Modrićev transfer mnogo više od prijelaza igrača iz kluba u klub, on je pokrenuo sinergiju koja će donijeti dodatne koristi hrvatskom nogometu. Mourinho ima respekt prema onome što ovdje radimo u nogometu, on zna da je 90% reprezentacije poniklo u Hrvatskoj. Naša liga i naš nogomet zaslužuju bolji rejting nego što im da se daje u dijelu javnosti - kazao je Damir Vrbanović, izvršni predsjednik HNS-a koji će biti jedan od domaćina slavnom Portugalcu. On je u Maksimiru gostovao s Realom prije godinu dana, a novim dolaskom najbolje demonstrira koliko je Modrić važan čovjek u njegovim planovima.

Dok je dolazak Mourinha zanimljiv ali prije svega “šminka”, u Rusanovoj će se danas održati značajan sastanak Komisije za suce na k ojoj će nekolicina loših arbitar biti izbačena s A liste. Time i privremeno iz prve lige. O tome Vrbanović kaže:

- Šuker i ja poručili smo ljudima iz Komisije za suce da naprave drastične promjene, u protivnom smo spremni raspustiti cijelu Komisiju jer nemamo namjeru trpjeti loše suđenje u 1. HNL.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. svibanj 2024 08:28